Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2024


Després d’un parèntesi de 3 anys, recuperem el procés participatiu de pressupostos on s’ha reservat una partida de 40.000 €, del capítol d’inversions del pressupost municipal pel 2024, on els ciutadans decidiran a què destinar-los. 

Per fer-ho hem iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular des de la plataforma de participació ciutadana Decidim

Després de la bona acollida de les darreres edicions, enguany s’obrirà de nou el procés participatiu als joves que actualment estan estudiant l’ESO a l’Institut de Llagostera amb la voluntat d’involucrar-los en les dinàmiques de participació. 

La proposta més votada per aquests joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final.

Per tal de facilitar a tota la ciutadania la possibilitat de fer propostes es podrà participar en línia o bé mitjançant unes butlletes que rebreu en els propers dies a la bústia de casa. 

El procés s’ha estructurat en fases i el calendari serà el següent:

1-Del 7 al 31 de març del 2024 es poden fer arribar propostes telemàticament des de llagostera.cat/participa,  o emplenant la butlleta i dipositant-la a la bústia permanent que trobareu al Casino i, de manera itinerant, al Mercat (14 i 28 de març, d’11 a 13h), a la Casa de les Vídues (13 i 19 de març), a la Llar de Jubilats (12 i 26 de març), a l’Institut (20 i 27 de març) i al Pavelló d’Esports Josep Mir (18 i 21 de març). 

2. De l’1 al 15 d’abril del 2024 es durà a terme la fase de validació tècnica de les propostes.

3. Del 22 d’abril al 5 de maig del 2024 es durà a terme la votació popular, de forma telemàtica des de llagostera.cat/participa i presencialment des dels mateixos punts de recollida de propostes. 

Us animem a fer propostes i a visitar el web llagostera.cat/participa on hi trobareu tota la informació.

Moltes gràcies per la vostra participació.