Nou magazín d’activitats pel primer semestre del 2024


Inaugurem l’any amb el magazín d’activitats programades a Llagostera durant el primer semestre de l’any.

Fins el mes de juny teniu al vostre abast una diversa oferta de teatre, música, dansa, exposicions i activitats per a tots els públics.

Destacar el cicle Una mirada a l’Edat Mitjana, organitzat per l’Arxiu municipal i la Temporal  A Maria del Centre d’Interpretació Can Caciques, dedicada a la reflexió al voltant de la xarxa de botigues, en bona part desapareguda, que avui es reivindica sota el concepte de comerç de proximitat.

Per altra banda, mencionar la continuïtat del Festival de poesia Arrima’t, que tindrà lloc a mitjans de març i que novament comptarà amb una selecció d’activitats curosament triada per a públic infantil i adult. 

Es celebraran les III Jornades d'educació i família on es parlarà de l’educació sexoafectiva dels nostres fills, del paper potencial de la lectura i de la importància del mastegar per parlar correctament.

La sala Can Roure acollirà diverses exposicions com Felipe Ferro, escultures del 2 de març al 13 d’abril o l’Exposició col·lectiva de collage (N.6) que es podrá visitar de l’1 de juny al 20 de juliol.

La Biblioteca Julià Cutiller amplia l’oferta de clubs de lectura adreçats a infants i ofereix diversitat d’activitats de foment lector. Destacar també el cicle de conferències de divulgació científica que acull, com a membre del programa BiblioSTEAM del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. 

I, pel que fa a les arts escèniques, subratllem Hamlet.01 que tindrà lloc el dia 11 de febrer i A midsummer night’s dream de Cobosmika Company. Trobareu una oferta d’espectacles per a tots els públics i sensibilitats que esperem que gaudiu.

Consulteu tots els detalls al magazín aquí.