El Correllengua 2023 homenatjarà a Joan Brossa


Arriba una nova edició del Correllengua a Llagostera amb activitats per a totes les edats. Del 9 al 12 de novembre, s’han organitzat quatre propostes per homenatjar la figura de Joan Brossa, el poeta avantguardista català més important de la segona meitat del segle XX.

La setmana del Correllengua començarà amb una sessió especial del Club de Lectura el dijous 9 de novembre a les 19h a la Biblioteca centrada en l'obra de Joan Brossa a càrrec de l'especialista Glòria Bordons. Es tracta d’un acostament a l’obra escrita de Brossa a partir de la lectura i el comentari d’alguns dels textos de "Poemes inèdits: Gual permanent i Mapa de lluites".

El dia 10 de novembre a les 17:30 hores, al Centre Cultural Can Roig, tindrà lloc l’espectacle “A de Brossa” a càrrec d’Assumpta Mercader. Un espectacle participatiu per a públic familiar i infantil (a partir de 5 anys). L'espectacle convida a explorar l'obra poètica de Joan Brossa i a gaudir del joc amb lletres, paraules i objectes.

L'Associació de Jocs de Taula Meeple Llag organitza el dia 11 de novembre una sessió de jocs de taula editats en català a la Plaça Catalunya de les 11 a les 13h. Aquesta activitat és oberta a tots els públics.

I finalment, el diumenge, 12 de novembre es celebrarà la Caminada del Correllengua a càrrec del Grup Excursionista Bell-Matí. La concentració és a les 8 hores, i la sortida és a les 8:30 hores des del Pavelló Municipal d'Esports Josep Mir.

L’entitat impulsora del Correllengua, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) pretén, a través de la vida i l’obra de l’autor, reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català, així com exaltar el llegat de l’obra de Brossa.

Trobareu la programació sencera en aquest enllaç.