La Biblioteca Julià Cutiller, nou espai LECXIT

La Biblioteca Julià Cutiller, nou espai LECXIT

La Biblioteca Julià Cutiller torna a formar part del programa LECXIT, coordinant el projecte i oferint les seves instal·lacions com a punt de trobada de les sessions de lectura. Aquest és un programa impulsat per la Fundació Bofill que té com a objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través de la millora de la comprensió lectora.

La clau de LECXIT està en treballar la lectura des de l’afectivitat, de manera lúdica i amena gràcies al voluntariat de l’entorn dels nens i nenes (alumnes de 4t, 5è i 6è de primària) que participen en el programa.

El curs 2019-20 el programa es va iniciar per primer cop a Llagostera, però va quedar precipitadament aturat per l’esclat de la pandèmia, si més no, en el seu format presencial original.

Enguany volem reprendre el programa, de manera que durant el curs 2023-24 es repetirà l’experiència gràcies a la col·laboració dels voluntaris i de les dues escoles del municipi.

El projecte implicarà la participació de 6 infants de l’Escola Puig de les Cadiretes i Lacustària, que un cop a la setmana gaudiran d’un apadrinament lector dins l’espai de la Biblioteca Julià Cutiller.

Si voleu ser voluntaris i exercir com a padrins de lectura, poseu-vos en contacte amb la Biblioteca, presencialment o a través del telèfon 972 83 00 08 o de l’adreça de correu electrònic biblioteca@llagostera.cat