Canvi d’ubicació dels terrenys per construir la nova residència geriàtrica de Llagostera


S’ubicarà a la zona d’equipaments de l’Avinguda Canigó on inicialment s’hi preveia la construcció del nou CAP

S’ha encarregat l’estudi de viabilitat arquitectònica i de definició del programa funcional

El canvi compta amb el consens de la resta de grups municipals i del Patronat de la Residència Josep Baulida

A proposta del nou equip de govern format per Junts i PSC, la nova residència geriàtrica de Llagostera s’ubicarà en els terrenys qualificats d’equipaments compresos entre l’Avinguda Canigó i el carrer Ricard Casademont. 

La nova ubicació, que compta amb el vist i plau de la resta de grups polítics amb representació municipal (ERC i CUP-Alternativa) i del Patronat de la Residència Josep Baulida, permetrà la construcció del nou equipament en planta baixa i pis, amb tots els avantatges que això comporta, enlloc de fer-ho en 3 plantes en el terreny previst inicialment a l’avinguda de l’Esport. 

L’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, ha destacat que “el projecte constructiu i la cerca de finançament per fer la realitat la nova residència geriàtrica és un dels compromisos i punts principals del pla de mandat 2023-27 i que per part del govern es vol fer i es farà de forma consensuada amb totes les forces polítiques”.    

En aquest sentit l’Ajuntament de Llagostera ha encarregat l’estudi de viabilitat arquitectònica i la definició del programa funcional del que ha de ser la nova residència geriàtrica, tal i com ha avançat la regidora de gent gran, Pilar Aliu.