31è Concurs-exposició de flors, plantes i aparadors


Durant la festa major de Llagostera, torna el 31è concurs i exposició de flors, plantes i aparadors del 3 al 7 de juny a l’Església de Llagostera. Es podrà visitar la mostra floral a l’església i als indrets del Casc Antic. També es podrà gaudir d’un recorregut guiat per l’exposició, la pujada al campanar i activitats infantils.

Poden participar en el concurs de flors i plantes totes les persones que ho desitgin de qualsevol edat. Hi ha un total 12 categories: planta de fulla verda, planta de flors, rams de roses, rosa individual, rams de flors seques, rams de bosc, rams artificials (de roba, de paper, de plastilina, etc.), bonsai, centres amb fruites o vegetals, ikebana, cactus i aparadors. També hi ha la categoria infantil per a infants menors de 12 anys.

Tots aquells que vulguin participar cal que portin les flors i plantes el dia 2 de juny de les 9 a les 13h i de les 16 a les 20h i el divendres 3 de juny de les 9 a les 13h a l'Església. Les podran anar a recollir el dimarts 7 de juny a partir de les 16h. Per anar a buscar-les el dimecres dia 8 de juny, es pot trucar al 663 051 549.

L’entrega de premis a la millor aportació i un accèssit per cadascuna de les categories tindrà lloc a l’Església de Llagostera el diumenge 5 de juny a la tarda. El jurat està configurat per 3 o 5 persones i el veredicte serà inapel·lable.

Us animem a participar!

Aquí podeu consultar les bases de participació.