Més del 65% dels veïns de les noves zones del porta a porta ja tenen el seu kit de cubells i bujols


Més del 65% dels veïns i veïnes de les noves zones que a partir d'avui s'incorporen al sistema de recollida d'escombraries porta a porta ja han recollit el seu kit de cubells i/o bujols. 

Les persones que encara no l'han pogut recollir-lo es poden dirigir a partir de demà, 1 de febrer, a l'Oficina del Servei de Recollida situada al número 1 de carrer Ferrer. L'horari és els dimarts de 10h a 13h, dimecres de 16 a 20h, dijous de 10 a 13h i divendres de 16 a 19h.

Els  residents de les urbanitzacions de La Canyera, La Mata i Mont-rei s'emportaran el cubell d'orgànica marró de 20 litres, el cubell ambivalent blanc de 30 litres, per a les altres fraccions, un rotlle de bosses compostables i l'imant amb el calendari del porta a porta.

Els veïns dels veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina s'enduran un cubell d'orgànica marró de 20 litres, un cubell ambivalent blanc de 30 litres per les fraccions vidre i rebuig, un bujol blau de 120 litres per al paper i el cartó, un bujol groc de 120 litres pels envasos lleugers, un rotlle de bosses compostables i l'imant amb el calendari.

Els veïns i veïnes de les urbanitzacions de Font Bona i Selva Brava i resta de veïnats no inclosos en el sistema de recollida porta a porta també podran recollir els clauers magnètics per fer ús dels contenidors. 

Recordeu que a partir d'avui, 31 de gener, entra en vigor el nou calendari de recollida porta al nucli urbà, Llagostera Residencial, la Canyera, la Mata i Mont-rei. Podeu consultar-lo des d'aquí.

Pel que als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina, que també s'incorporen a partir d'avui al sistema de recollida port a porta, el calendari es diferent. Podeu consultar-lo  des d'aquí.