Subvencions per al foment de l’agricultura i la ramaderia ecològica a Llagostera


L’Ajuntament de Llagostera ha obert una línia de subvencions per al foment de l’agricultura i la ramaderia ecològica. Els ajuts es dirigeixen a activitats agrícoles i ramaderes que tinguin o estiguin en procés d'obtenir la certificació ecològica CCPAE del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, amb l’objectiu de fomentar l’agricultura i la ramaderia ecològica a Llagostera.

Podran ser beneficiaris d’aquesta subvenció totes les persones físiques o jurídiques que siguin productors agrícoles o ramaders actius a Llagostera que compleixin amb els compromisos i requisits exigits per la normativa europea sobre producció ecològica recollida als Reglaments (CE) 834/2007, 889/2008 i 1235/2008 que estableix les normes de producció, elaboració, etiquetatge i el sistema de control d’aquests productes.

Els beneficiaris hauran de disposar, o estar en procés de disposar, de la certificació ecològica expedida pel CCPAE, essent aquest l’organisme de control autoritzat a Catalunya.

L’import de la subvenció correspondrà al 100% de quota de certificació o de la quota d’inscripció, i al 50% de la quota per producte emparat, amb un màxim de 600 euros per activitat.

L’import màxim de 2.000 € de finançament s’atorgarà per ordre de presentació de les sol·licituds entre aquelles que compleixin els requisits establerts en aquestes bases, fins a esgotar-se el crèdit existent.

El termini de presentació de sol·licituds és el 25 d’agost

Podeu consultar les bases en aquest enllaç i descarregar-vos el model de sol·licitud.