Entra en servei el nou aparcament públic al nucli antic


Avui ha entrat en servei la nova zona d’aparcament del nucli antic de Llagostera, que ofereix un total de 50 places d’estacionament públic. El nou espai respon a la necessitat de solucionar el dèficit de llocs d’aparcament que presenta la zona i pretén disminuir la circulació de vehicles pels carrers del nucli antic i evitar els vehicles estacionats de manera irregular o prohibida. 

L’aparcament està situat entre els carrers Girona i Albertí. L’entrada i sortida de vehicles es farà únicament pel carrer Albertí, mentre que els vianants ho podran fer tant pel carrer Albertí com pel carrer Girona.

Durant aquests darrers mesos s’hi ha realitzat actuacions de neteja, consolidació, desbrossament i adequació del terreny, per assegurar i consolidar alguns dels elements constructius existents i garantir i adequar els accessos, tant per a vehicles com per a vianants. 

L'aparcament és d'ús públic i no hi poden accedir vehicles de grans dimensions. El temps màxim d'estacionament en el mateix lloc és de 72 h. La zona comptarà amb un sistema de videovigilància.