Retirada de l’àrea de contenidors del C/ Migjorn


L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera procedirà el proper dilluns 9 de novembre, a retirar l’àrea de contenidors ubicada al C/ Migjorn, (exterior de la Deixalleria Municipal) a causa del mal ús que se n’està fent. 
 
Per a un bon funcionament del servei de recollida d’escombraries establert a cada zona del municipi, cal respectar els horaris del sistema porta a porta i fer un bon ús de les àrees de contenidors de les urbanitzacions i veïnats. En el cas dels veïnats que no disposen de recollida porta a porta ni d'àrea de contenidors poden fer servir la deixalleria, on s'habilitarà un punt de recollida de la fracció orgànica o apropar-se a l'àrea de contenidors més propera.  
 
Per a la resta de persones usuàries, en cas de necessitat podeu fer ús de la Deixalleria Municipal de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i els diumenges de 9 a 13 h
 
Els titulars d'activitats comercials que no estiguin adherides a la recollida municipal i les empreses, cal que gestionin els seus residus a través d'un gestor autoritzat. 
 
Pel que fa a la recollida de trastos, l‘Ajuntament disposa d‘un servei a domicili. Aquest servei gratuït funciona quatre cops al mes i cal demanar-lo amb antelació trucant al telèfon 972 19 47 92.
 
Des de l’Àrea de Medi Ambient es recorda que, segons l’ordenança de convivència ciutadana i de la normativa en matèria de residus, embrutir la via pública o abandonar residus en zones no permeses comporta sancions econòmiques.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.