CUINER/A Tancada

Dades de l'oferta

Referència: LLA19073189
Data: 31-07-2019
Data incorporació: 15/09/2019
Localitat: Campllong
Categoria professional: Cuiner/a
Durada: estable
Horari: de 16 a 23h de dilluns a diumenge (un dia festiu a la setmana, de dilluns a divendres)
Sou: a concretar, segons el que aporti la persona

Descripció del lloc

Restaurant de Campllong busca cuiner amb experiència per assumir la responsabilitat del servei de nit. Es busca persona de confiança amb ganes d’implicar-se amb l’empresa. Oferim feina estable i bones condicions laborals.

Busquem un/a cuiner/a amb experiència per a una cuina amb alt volum de feina. Una persona professional del sector, responsable, comunicativa, implicada i que sàpiga treballar i coordinar-se amb la resta de l'equip. Oferim un lloc de treball estable.
Algunes de les funcions seran:
- Assumir la responsabilitat de fer sortir el servei
- Coordinació de les diferents partides i equip.
- Elaboració de menús.
- Altres tasques que es requereixin.

Es valoraran molt les ganes de implicar-se, la confiança i la responsabilitat

 


Requisits dels candidats

És requereix experiència mínima de 1 any en feines similars

 

Idiomes: Castellà. Català.
Carnet de conduir (Vehicle propi)

Inscripció a l'oferta


(Només arxius PDF, DOC i DOCX)

Les dades de caràcter personal que conté l’imprès podran ser incloses en un fitxer automatitzat creat per a la gestió de la Borsa de Treball municipal per al seu tractament per l’Ajuntament de Llagostera, com a titular responsable del fitxer, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes i en l’àmbit de les seves competències. Se l’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tot això de conformitat amb el que disposa l’art. 5 de la Llei Orgànica15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE núm. 298, de 14/12/99). Així mateix autoritzo la cessió o comunicació d’aquestes dades als serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Llagostera i a les institucions que formen part de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció econòmica.