Nota informativa sobre les bonificacions en el rebut d’escombraries


Properament els titulars dels habitatges que han realitzat una correcta gestió dels seus residus rebran la bonificació corresponent, d’acord amb l’ordenança fiscal de la taxa d’escombraries.

Els titulars que tenen el rebut d’escombraries domiciliat rebran de manera automàtica l’import de la bonificació al compte on tenen domiciliats els rebuts.

Als titulars bonificats que no tenen domiciliats els rebuts, se’ls aplicarà la bonificació quan realitzin el pagament del rebut d’escombraries d’aquest any 2019 a l’oficina de recaptació al c/ Pau Casals, 26 B.

Des de http://bonificacions.llagostera.cat amb el DNI del titular de l’immoble, es pot consultar si es té dret a la bonificació d’escombraries de l’any 2018.

Aprofitem l’avinentesa per fer-vos recordatori de com participar correctament en el servei de recollida porta a porta:


Cal treure el cubell que correspon per poder registrar les aportacions als efectes de bonificació, ja que el xip es troba en el cubell.
Cal treure els cubells entre les 21-23h i retirar-los buits cada matí a primera hora.
Cal fer ús de la bossa compostable per a la recollida de la fracció orgànica. Podeu passar a recollir-ne gratuïtament per l’Oficina del Servei de Residus (c/ Ferrer núm. 1, els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimecres de 16 a 20h).
Convé identificar el cubell amb el nom o l'adreça per evitar confusions de cubells entre veïns/es.


Us agraïm molt la vostra col·laboració en la recollida selectiva dels residus, per fer de Llagostera un municipi més respectuós amb el medi ambient!