La Cuina del Bolet


Aquest dijous 11 d'octubre, comença la setzena edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet de Llagostera on hi participen un total de 8 restaurants del municipi. 

La campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet està organitzada conjuntament per l'Àrea de Promoció Local de l'Ajuntament i l'Associació de Restaurants de Llagostera.

Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l'Artau, Cal Degollat i la Taverna d'en Pou. 

Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 70 euros on el bolet es el principal protagonista dels plats.  

La Cuina del Bolet s'emmarca i complementa la programació i oferta gastronòmica de la Fira del Bolet  que tindrà lloc el proper diumenge 14 d’octubre, durant tot el dia al nucli antic de Llagostera.  

Podeu veure el tríptic amb els menús i la programació de la Fira del Bolet des d'aquí.