Llagostera rep el segell Infoparticipa amb el 100% dels indicadors


El consistori ha rebut el segell Infoparticipa amb el 100% de compliment dels 52 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des del web municipal www.llagostera.cat.

Llagostera és juntament amb Cassà de la Selva, un dels dos únics municipis de la província de Girona que ha rebut el segell amb el compliment del 100% dels indicadors dels 19 municipis que l'han rebut a tot Catalunya.

L'acte de lliurament ha tingut lloc aquesta dimecres a la tarda a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha recollit el segell.

Tot i que l'Ajuntament de Llagostera ha rebut cada any la distinció del Segell Infoparticipa aquesta és la tercera vegada que ho fa amb un 100% dels indicadors complerts.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

Podeu consultar les dades de tots els ajuntaments des de http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/