Resultat eleccions generals a Llagostera

Resultat eleccions generals a Llagostera

Amb el 100% dels vots escrutats. Aquest són els resultats provisionals pendents de publicació oficial.

Font: Ministeri de l‘Interior. Podeu consultar els resultats al Senat des d‘aquí

27 de juny de 2016

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari de juny

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari de juny

L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 29 de juny a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

23 de juny de 2016

Avís sobre el robatori de comptadors d’aigua

Avís sobre el robatori de comptadors d’aigua

Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigua, ha tingut coneixement de diversos robatoris de comptadors d’aigua en diferents comunitats de veïns de Llagostera durant els darrers dies. Davant aquest fet, la Policia Local i Aqualia demanen als afectats que cursin denúncia dels robatoris, ja que els comptadors són propietat de l’usuari.

17 de juny de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

La Junta de Govern Local, en sessió del data 25 de maig, va aprovar les Bases reguladores especí ques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagos- tera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolu- par una activitat empresarial o professional

Les sol·licituds poden fer-se fins al 30 de setembre de 2016. Podeu consultar les bases publicades al BOP des d‘aquí. Per a més informació podeu dirigir-vos a l‘Oficina de Promoció Econònica de l‘Ajuntament de Llagostera, situada a l‘Estació o bé trucar al 972 83 23 22.

15 de juny de 2016

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

La Diputació de Girona convoca per a l’any 2016 uns ajuts per a esportistes amateurs d’esports individuals que participin en competicions de nivell estatal o superior (Programa A4). Aquestes subvencions s’han de demanar a través dels ajuntaments respectius. Per això l’Ajuntament de Llagostera fa una crida a tots aquells esportistes que reuneixin els requisits següents:

- Empadronats a Llagostera

- Menors de 25 anys

- Practicants d’esports individuals

- No professionals

- Participants en competicions de nivell estatal o superior entre l’1 de setembre de 2015 i el 28 de novembre de 2016

Els interessats poden presentar una instància al Registre General de l’Ajuntament fins al dia 11 de juliol de 2016 sol·licitant participar en la convocatòria d’ajuts de la Diputació per a l’any 2016. En la instància han de manifestar que coneixen i accepten les bases que regeixen la convocatòria; també han d’acreditar documentalment els requisits citats (excepte l’empadronament) i adjuntar-hi:

- Currículum esportiu

- Despeses de material previstes entre 1/9/2015 i 28/11/2016

- Despeses de desplaçaments previstes entre 1/9/2015 i 28/11/2016

Per consultar les bases, cliqueu aquí.

24 de maig de 2016

Estudi de millora del transport a la comarca del Gironès

Estudi de millora del transport a la comarca del Gironès

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha presentat al Consell Comarcal del Gironès, l‘Estudi de millora del transport a la comarca del Gironès, en el marc de les trobades periòdiques d’ambdues administracions.

Per tal de conèixer l’opinió i recollir propostes i suggeriments de la ciutadania, s’ha habilitat la bústia de correu electrònic estudigirones.tes@gencat.cat . Podeu consultar l‘Estudi de millora del transport a la comarca del Gironès, des d’aquest enllaç.

8 de juny de 2016

Premis Les Gavarres 2016

Premis Les Gavarres 2016

El Consorci de les Gavarres ha convocat una nova edició dels Premis Les Gavarres. Amb aquests guardons es pretén premiar les millors propostes de recerca sobre les Gavarres amb 5.000 € i reconèixer la tasca realitzada per una persona o un col·lectiu de persones per la millora, la defensa o la difusió del massís de les Gavarres i els seus valors. Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de juny de 2016

Bons resultats de la campanya d’esterilització i cens de gats a Llagostera

Bons resultats de la campanya d’esterilització i cens de gats a Llagostera

Durant el mes d’abril es va dur a terme una campanya per fomentar la identificació i esterilització dels gats a Llagostera. El seu objectiu era fomentar la tinença responsable dels animals de companyia i reduir possibles problemes provocats per la presència de gats al carrer, a través d’importants descomptes per a l’esterilització i la identificació dels gats. Cal recordar que la Llei de protecció dels animals obliga a identificar (amb xip) i censar tots els gats, gossos i fures des de l’any 2008.

Els dos centres veterinaris del municipi, el Centre TEDRA i el Centre Veterinari Llagostera, han col·laborat en la campanya organitzada per la regidoria de salut i l’àrea de medi ambient de l’ajuntament. L’acollida de la campanya ha estat molt positiva i com a resultat s’ha obert el cens municipal de gats amb una dotzena d’animals. Properament l’ajuntament continuarà amb les actuacions relacionades amb la presencia de gats incontrolats al carrer, fent accions d’esterilització i control de les colònies de gats.

7 de juny de 2016

Guia de recursos educatius 2016-2017

Guia de recursos educatius 2016-2017

Per tercer any s’ha publicat la nova Guia de recursos educatius. La guia 2016-2017 vol ser un recull de les activitats educatives que es poden fer a Llagostera. Es tracta d’una eina educativa pensada per facilitar la feina als centres educatius del municipi a l’hora de programar les sortides ludicoformatives per al curs vinent. La guia inclou activitats ofertes per serveis municipals, com ara la biblioteca, Can Caciques, la deixalleria, etc., i activitats ofertes pels Jardins Mas Maiensa, el Mas Roig II, l’Associació astronòmica de Llagostera i el Museu Emili Vilà, entre d’altres. La majoria de les activitats són gratuïtes i, en aquesta edició, a més, l’àrea d’Educació en subvenciona als diferents cicles educatius. La guia es pot consultar al següent enllaç.

6 de juny de 2016

Llagostera participa a la campanya de promoció del comerç en barris antics de Catalunya

Llagostera participa a la campanya de promoció del comerç en barris antics de Catalunya

Sota el lema “Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir” Llagostera participa, juntament amb 31 municipis d’arreu de Catalunya, a la campanya conjunta per promocionar i potenciar el comerç de proximitat.

Durant tot el mes de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya, opten a guanyar un premi aportat per cadascun dels municipis que hi participen. En el cas de Llagostera hi participen tots els establiments de la Unió de Botiguers.

Aquesta és la sisena edició de la campanya que compta amb la col·laboració de més de 1.400 comerços de Catalunya.

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 13 de juliol.

La campanya, amb el lema Comprar al barri té premi, la va posar en marxa l’any 2011 la Xarxa de Barris amb Projectes, formada per ajuntaments que impulsen plans de millora de barris, amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics, per millorar la qualitat de vida i la cohesió social. Compta amb el suport de la Generalitat, la PIMEC, la Confederació de Comerç de Catalunya, i aquest any, per primer cop, de les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

31 de maig de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2015-16
Programació 2015-2016
Escenaris 2016
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
cursos promocio 2016_
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Activitats Estiu Llagostera
Reapren
Espai Jove Llagostera
Deixalleria Virtual
Estudi Transport
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 - 972 830 218 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet