Convocatòria del ple ordinari del mes de novembre

Convocatòria del ple ordinari del mes de novembre

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 29 de novembre a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

24 de novembre de 2017

Concurs d’Aparadors de Nadal

Concurs d’Aparadors de Nadal

Un any més l’Ajuntament de Llagostera organitza el Concurs d’Aparadors de Nadal. Pot participar-hi qualsevol comerç de Llagostera trucant a l’Àrea de Promoció Econòmica (972 83 23 22) o bé enviant un mail a promocio@llagostera.cat abans del dia 11 de desembre. El concurs contempla 3 premis. Els guanyadors es donaran a conèixer des de llagostera.cat.

24 de novembre de 2017

Activitats de Nadal a Llagostera

Activitats de Nadal a Llagostera

El tradicional Mercat de Nadal, l‘espectacle solidari de la Marató de TV3, les quines, els tallers, el Mobiat, els concerts, la cursa de Sant Esteve, el tió, la recollida de cartes i la cavalcada de Reis, són algunes de les activitats previstes per aquest Nadal a Llagostera. Properament rebreu a la bústia de casa la programació. Podeu consultar-la en format pdf des d’aquí.

24 de novembre de 2017

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

A partir d’aquest mes de gener, l’horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports, ubicada a les instal·lacions del pavelló Josep Mir, serà els dijous de 17 a 20 h.

24 de novembre de 2017

Torneig de 12 hores de Futbol Sala

Torneig de 12 hores de Futbol Sala

La Comissió de Festes ha organitzat pel dissabte 23 de desembre, un torneig de 12 hores de Futbol Sala al Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir. Les inscripcions (160.-€/equip) podran realitzar-se fins al 15 de desembre al bar Modoni, i part de la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. La normativa que regirà els partits seran d’acord amb l’AMF - FCFS, i hi haurà un premi per als tres primers classificats. Més informació des d’aquí

Amplia cartell.

22 de novembre de 2017

Dia internacional contra la violència envers les dones

Dia internacional contra la violència envers les dones

Amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones, previst pel proper 25 de novembre, l’Ajuntament de Llagostera s’adhereix al manifest unitari signat pel govern de la Generalitat, les diputacions i les entitats municipalistes. Així mateix us animem a participar als actes organitzats per l’entitat Dones d’Arreu que tindran lloc dissabte a les 12:30 h a la Plaça Catalunya.

Podeu llegir el manifest unitari des d’aquí.

Podeu consultar la programació de l’acte des d’aquí.

22 de novembre de 2017

Subvenció de l’Àrea de Cooperació Local de la Diputació de Girona

Subvenció de l’Àrea de Cooperació Local de la Diputació de Girona

L’Ajuntament de Llagostera va presentar a la Diputació de Girona una sol·licitud de subvenció per dur a terme durant l’any 2017 un servei d’intermediació en situacions d’ocupacions irregulars d’habitatges.

Aquesta iniciativa, amb un pressupost de 6.802,14 € ha obtingut una subvenció de l’Àrea de Cooperació Local de la Diputació de Girona per import de 5.101,61 €.

La Fundació Ser.Gi és l’encarregada de dur a terme aquestes actuacions en matèria d’habitatge.

13 de novembre de 2017

Obrim el Centre de Recursos Tecnològics de Llagostera

Obrim el Centre de Recursos Tecnològics de Llagostera

Aquest dissabte 4 de novembre, a partir de les 10 del matí s’obrirà el nou Centre de Recursos Tecnològics, emmarcat dins el projecte Llagostera 3.0.

El nou equipament, ubicat a l’Espai Cultural de la Casa de les Vídues, neix amb la voluntat de ser un element de cohesió social, oferint formació i facilitant l’accés de tothom a la tecnologia, especialment a famílies amb dificultats econòmiques, que tindran al seu abast material tecnològic de primer nivell. El centre estarà obert els divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13:30 i de 16 a 19:30. L’accés és lliure i gratuït a partir dels 5 anys. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Podeu consultar la programació dels cursos previstos pels propers mesos des d’aquí.

L’Ajuntament de Llagostera vol agrair la col·laboració de l’Editorial Vicens Vives, LEGO Education ROBOTIX, Samsung i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, per implicar-se en aquest projecte, així com als centres educatius del municipi, en especial a l‘equip docent vinculat al projecte.

2 de novembre de 2017

Crònica del Ple d‘octubre de 2017

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimarts 24 d’octubre, ha aprovat amb el vot favorable del PdeCat i l’abstenció d’ERC i AxLL la modificació de les Ordenances Fiscals per a l’any 2018. Així mateix, també s’ha aprovat provisionalment el text refós del Pla especial urbanístic del càmping Ridaura amb els vots a favor del PdeCat i ERC i l’abstenció d’AxLL. El ple també ha aprovat per unanimitat la moció presentada per ERC i AxLL, en relació a l’actualització del patrimoni municipal de sòl i habitatge.

D’altra banda, s’ha aprovat la urgència de cinc nous acords que s’han incorporat a l’acta del dia del ple. El primer ha estat l’ordenança fiscal del cementiri, que ha estat aprovada amb el vot favorable dels regidors del PdeCat i l’abstenció d’ERC i AxLL. El segon punt incorporat ha estat la modificació del crèdit del Pavelló Municipal d’Esports, que s’ha aprovat per unanimitat. El tercer, la concertació d’un préstec que ha comptat amb el vot a favor del PdeCat, l’abstenció d’ERC i el vot en contra d’AxLL.

Finalment el quart i cinquè punt han estat dues mocions que han quedat aprovades per unanimitat: la primera d’elles exigia la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart; la segona, demanava aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya.

25 d‘octubre de 2017

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

La Diputació de Girona ha convocat per a l’any 2017 uns ajuts per a esportistes amateurs d’esports individuals que participin en campionats d’Espanya, d’Europa, del Món o Jocs Olímpics. Aquestes subvencions s’han de demanar a través dels ajuntaments respectius. Per això l’Ajuntament de Llagostera, després de publicar a la web municipal que s’hi podien acollir tots els esportistes de Llagostera que complissin els requisits de la convocatòria, va sol·licitar una subvenció per a Paula Reina, gimnasta que ha participat en el Campionat d’Espanya 2017, i per a la qual la Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 200 €.

25 d‘octubre de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017-2018
llagostera 3.0
Teatre i música 2017-18
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
Activitats Nadal 2017-18
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament