Convocat el Concurs de disseny de gots de festes

Convocat el Concurs de disseny de gots de festes

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Llagostera ha convocat el concurs de disseny de gots reutilitzables per a festes. Les bases preveuen una única categoria amb un premi de 200 €, 10 tiquets de consumició per a la barra de bar del Polivalent durant els dies de la Festa Major i 10 gots. El termini de presentació de propostes finalitzarà el 27 d’abril de 2017 a les 15 h. Podeu consultar les bases des d’aquí.

28 de març de 2017

Llagostera acull el Rodajoc

Llagostera acull el Rodajoc

El Consell Esportiu del Gironès organitza un any més el Rodajoc, un programa que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d‘intercanvi de valors i realitats i que pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels nens i nenes.

El programa, que és itinerant, es durà a terme al Parc de l’Estació de Llagostera el proper divendres 31 de març a les 9:30 h on hi participaran més de 200 alumnes de les escoles de Llagostera, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva i Quart.

El Rodajoc fomenta moltes competències entre els alumnes dels diferents centres i apropa altres cultures als infants. El Rodajoc estava previst per divendres de la setmana passada però es va suspendre per la pluja.

28 de març de 2017

Sortida a Almedinilla

Sortida a Almedinilla

L‘Ajuntament de Llagostera ha organitzat un sortida a Almedinilla, per Setmana Santa, del 12 al 17 d’abril. El preu de l’autobús és de 70 euros. Per a més informació us podeu dirigir al bar El Set (Carrer dels Almogàvers, 17 ) o a l’Oficina de l’Estació ( de 9 a 15 h).

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari del mes de març

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari del mes de març

L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 29 de fmarç a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

24 de març de 2017

Comença la prohibició de fer foc al bosc

Comença la prohibició de fer foc al bosc

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir d’aquest dimecres, dia 15 de març, fins al 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició recollida en el Decret 64/1995 té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat. Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires. També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals. Veure BAN

15 de març de 2017

Nova edició dels tallers de memòria

Nova edició dels tallers de memòria

Amb l’objectiu principal de realitzar accions que fomentin la promoció de la salut i l’autonomia, a fi de contribuir a un envelliment actiu s’ha programat una nova edició dels tallers de memòria. Els tallers, organitzats per l’Ajuntament de Llagostera i el Consorci de Benestar Social Gironès – Salt amb el suport de SUMAR tindran lloc al local de la Farinera els dilluns a partir del proper 27 de març. El darrer dia per a inscripcions és el 20 de març. Per a més informació sobre els horaris i les inscripcions podeu accedir aquí.

7 de març de 2017

Bases de participació a l’espai carpes de la Festa Major 2017

Bases de participació a l’espai carpes de la Festa Major 2017

S’han aprovat les Bases reguladores de la participació de les entitats i associacions de Llagostera a l’espai carpes de la Festa Major 2017. El termini de presentació de sol·licituds al registre de l’Ajuntament finalitza el dia 5 d’abril a les 15 h. Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de març de 2017

Convocat el concurs de cartells de Festa Major 2017

Convocat el concurs de cartells de Festa Major 2017

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Llagostera ha convocat el concurs de cartells de Festa Major que enguany tindrà lloc del 2 al 6 de juny. Les bases preveuen una única categoria amb 600 € de premi, sotmesos a retenció d‘IRPF. El termini de presentació de propostes finalitzarà el 4 d’abril de 2017 a les 23:59 h. Podeu consultar les bases des d’aquí.

3 de març de 2017

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

A partir d’aquest mes de gener, l’horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports, ubicada a les instal·lacions del pavelló Josep Mir, serà els dilluns i els dijous de 17 a 20 h.

4 de gener de 2017

Programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2016-2017

Programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2016-2017

La nova temporada de teatre i concerts de Llagostera portarà a escena des d’ara i fins el mes de maig del 2017 una trentena de propostes dirigides a tot tipus de públic. La programació s’ha realitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració de diverses entitats del municipi. La majoria dels espectacles de sala es realitzaran al Teatre Casino Llagosterenc, però també s’han programat funcions al Teatre del Casal P. Llagosterenc i en diferents espais a l’aire lliure del poble.

Podeu consultar la programació de la temporada i obtenir informació de la venda d’entrades des d‘aquí.

10 d‘octubre de 2016

 

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament