Programa de cursos, tallers i activitats 2016-17

Programa de cursos, tallers i activitats 2016-17

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ha programat una àmplia oferta de cursos, tallers i activitats per a aquest proper curs 2016-2017. Aquesta nova programació conté més d’una cinquantena de propostes formatives i culturals adreçades a tot tipus de públic i edats. Properament es farà el repartiment del programa que conté tota la informació de cadascuna de les activitats proposades, i les inscripcions podran realitzar-se a partir del dijous 1 de setembre en línia des d’aquí o presencialment a l’oficina del Servei d’Atenció Ciutadana. Veure el programa en pdf

24 d‘agost de 2016

Oferta d‘activitats esportives per a la temporada 2016-17

Oferta d‘activitats esportives per a la temporada 2016-17

El Patronat Municipal d’Esports ja té a punt l’oferta d’activitats esportives per a la temporada 2016-2017 així com els horaris d’entrenaments dels diversos clubs*. Podeu consultar tota la informació al respecte des d’aquí. Com l‘any passat, les inscripcions es podran fer on line del 22 d‘agost al 23 de setembre. L‘horari d’inscripcions és de 9:00 a 13:00 h i de 17:30 a 19:30 h a les oficines del Patronat Municipal d‘Esports. Inscripcions on line des d‘aquí. Per a més informació us podeu dirigir al telèfon 972 80 53 84. 

*Els horaris i dies d’entrenament poden ser modificats, per a més informació podeu adreçar-vos al Patronat Municipal d’Esports

18 d‘agost de 2016

Escola de Teatre del Gironès

Escola de Teatre del Gironès

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys. El període de matriculació és obert a tothom fins al 12 de setembre. Trobareu l’apartat d’inscripcions en línia a www.etgirones.cat. Per a més informació podeu trucar al 972 21 32 62. Veure díptic.

11 d‘agost de 2016

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any.

La nova programació, inclou cursos d’iniciació a la informàtica, Word, Excel, Wordpress, posicionament a internet de pàgines web, manipulador d’aliments, ajudant de cuina, barista, comptabilitat i fiscalitat per autònoms i la millora d’habilitats personals, entre d’altres.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 7 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Subvencions a persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

D’altra banda, fins al 30 de setembre, l’Ajuntament de Llagostera manté oberta la convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolupar una activitat empresarial o professional.

8 d‘agost de 2016

Avís: Canvi de targetes de la zona blava

Avís: Canvi de targetes de la zona blava

Degut al canvi d’empresa que gestiona la zona blava de Llagostera, a partir del proper 1 de setembre de 2016, l‘actual targeta dels parquímetres per als propietaris de l’àmbit de zona blava de Llagostera, deixarà de funcionar. A partir de l’1 d’agost, els propietaris poden canviar-la per la nova al Servei d’Atenció Ciutadana, situat a la planta baixa de les oficines de l’Ajuntament, de 8 a 15h. Per poder realitzar el canvi cal presentar la targeta actual. Disculpeu les molèsties

26 de juliol de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Ja s‘han aprovat definitivament les bases reguladores específiques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’un activitat econòmica. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 30 de setembre de 2016. Instància de sol·licitud

20 de juliol de 2016

Llagostera passa a ser entitat de registre de certificats IdCat

Llagostera passa a ser entitat de registre de certificats IdCat

L’Ajuntament de Llagostera és a partir d’avui, entitat de registre dels certificats IdCat que emet el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

L‘idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.Aquest tipus de certificat permet operar amb diferents administracions, entre elles l’ajuntament, assegurant la integritat de les dades que s’envien, així com la seva confidencialitat.

També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web. Cal recordar que sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir l’autenticació de les dades que es transmeten.

Per obtenir l’IdCat els ciutadans poden dirigir-se a les oficines de l’Ajuntament de Llagostera, de dilluns a divendres de 8 a 15h amb el DNI vigent. És aconsellable prèviament, haver omplert el formulari de sol·licitud que hi ha disponible a www.idcat.cat

20 de juliol de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

La Junta de Govern Local, en sessió del data 25 de maig, va aprovar les Bases reguladores especí ques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagos- tera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolu- par una activitat empresarial o professional

Les sol·licituds poden fer-se fins al 30 de setembre de 2016. Podeu consultar les bases publicades al BOP des d‘aquí. Per a més informació podeu dirigir-vos a l‘Oficina de Promoció Econònica de l‘Ajuntament de Llagostera, situada a l‘Estació o bé trucar al 972 83 23 22.

15 de juny de 2016

Premis Les Gavarres 2016

Premis Les Gavarres 2016

El Consorci de les Gavarres ha convocat una nova edició dels Premis Les Gavarres. Amb aquests guardons es pretén premiar les millors propostes de recerca sobre les Gavarres amb 5.000 € i reconèixer la tasca realitzada per una persona o un col·lectiu de persones per la millora, la defensa o la difusió del massís de les Gavarres i els seus valors. Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de juny de 2016

Guia de recursos educatius 2016-2017

Guia de recursos educatius 2016-2017

Per tercer any s’ha publicat la nova Guia de recursos educatius. La guia 2016-2017 vol ser un recull de les activitats educatives que es poden fer a Llagostera. Es tracta d’una eina educativa pensada per facilitar la feina als centres educatius del municipi a l’hora de programar les sortides ludicoformatives per al curs vinent. La guia inclou activitats ofertes per serveis municipals, com ara la biblioteca, Can Caciques, la deixalleria, etc., i activitats ofertes pels Jardins Mas Maiensa, el Mas Roig II, l’Associació astronòmica de Llagostera i el Museu Emili Vilà, entre d’altres. La majoria de les activitats són gratuïtes i, en aquesta edició, a més, l’àrea d’Educació en subvenciona als diferents cicles educatius. La guia es pot consultar al següent enllaç.

6 de juny de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2015-16
Programació 2015-2016
Escenaris 2016
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
cursos promocio 2016_
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Activitats Estiu Llagostera
Reapren
Espai Jove Llagostera
Deixalleria Virtual
Estudi Transport
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 - 972 830 218 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet