Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari del mes juliol

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari del mes juliol

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 26 de juliol a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

21 de juliol de 2017

Avís: Sobre la implantació dels anomenats comptadors telegestionables

Avís: Sobre la implantació dels anomenats comptadors telegestionables

En compliment de la moció aprovada per el Ple municipal del dia 7 de juny de 2017, us informem del dret que teniu a negar-vos a la instal·lació́ dels comptadors telegestionables, així́ com el dret a demanar la restitució́ del comptador antic en cas que la substitució́ s’hagi fet sense el vostre consentiment o per no estar adequadament informats. Podeu llegir el contingut íntegre de la moció des d’aquí.

13 de juliol de 2017

Guanyadors del sorteig “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”

Guanyadors del sorteig “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”

En el marc de la celebració de la Nit Blanca, organitzada per la Unió de Botiguers de Llagostera, es va fer el sorteig de la campanya de dinamització comercial “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”. Podeu consultar la llista d’afortunats des d’aquí. Moltes felicitats a tothom!

10 de juliol de 2017

BAN:

BAN:

Es suspenen els objectius de qualitat acústica de manera excepcional, els dies que es realitzen les festes d’estiu amb ball i música al parc de la Torre i al parc de l’Estació, en tot el terme municipal, fins les 2 de la matinada. Veure BAN

5 de juliol de 2017

Ple ordinari del mes de juny de 2017

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 28 de juny, ha aprovat amb el vot favorable de totes les formacions les festes locals de l’any 2018, fixades en el 21 i 22 de maig, corresponents al dilluns i dimarts de Festa Major. Així mateix, també s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els regidors delegar en l’alcalde els actes de gestió i aprovació en la fase de fixació del preu just de l’expropiació de la canonada d’aigua de Vidreres.

També s’ha ratificat amb el vot favorable de tots els grups el decret d’alcaldia d’aprovació del Pla d’autoprotecció el local polivalent de l’Ajuntament, així com la moció conjunta dels tres municipals, en relació el dia 28 de juny, dia de l’Orgull i l’Alliberament LGTBI.

D’altra banda, les mocions presentades per ERC, sobre el PAES i una caldera de biomassa a l’escola Lacustària i per regular la informació dels grups municipals a la web municipal, han estat desestimades amb el vot en contra de PdeCat i els favorables d’ERC i AxLL.

29 de juny de 2017

Activitats d‘estiu 2017

Activitats d‘estiu 2017

Revetlles, concerts, teatre, excursions, sortides, cinema a la fresca, fires, festivals, festes... són algunes de les activitats organitzades per l’Ajuntament i/o entitats de Llagostera previstes per aquest estiu. Podeu consultar la programació que va des del 23 de juny fins al 24 de setembre des d’aquí. Properament rebreu el programa a la bústia de casa vostra.

19 de juny de 2017

Nova Guia de recursos educatius de Llagostera

Nova Guia de recursos educatius de Llagostera

Aquest dilluns, 13 de juny, ha tingut lloc, a la Casa de les Vídues, la presentació de la IV Guia de recursos educatius de Llagostera. La guia és un recull de les activitats formatives que es podran portar a terme a Llagostera durant el curs 2017-2018. Aquest document pretén que els centres disposin d’una recopilació de propostes, les quals permetin als nens i joves de Llagostera conèixer els recursos de la seva població. A la reunió hi ha assistit un representant de cada centre educatiu, els regidors d’Educació i Joventut, la tècnica de Joventut i la coordinadora de la guia.

Cada any la guia es va ampliant i enriquint. Aquesta edició compta amb noves propostes dels Castellers de les Gavarres, l’Escola de Música de Llagostera, la Fundació Ramon Noguera, la Garantia Juvenil, Llagostera en flor, Llagostera ràdio i els Manaies de Llagostera.

Podeu consultar la Guia de recursos educatius 2017-2018 des d‘aquí.

13 de juny de 2017

Obligació de relacionar-se electrònicament amb l‘administració

Obligació de relacionar-se electrònicament amb l‘administració

En compliment de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, totes les empreses, els professionals col·legiats, les fundacions, les entitats i associacions entre elles les socioculturals i les esportives, tenen l’obligació de relacionar-se electrònicament amb l’ajuntament i amb la resta de les administracions públiques.

El passat 25 d’abril va tenir lloc, a la Sala de Plens, una reunió informativa adreçada a les entitats del municipi on va lliurar-se una guia explicativa. Si no vàreu poder assistir a la reunió podeu demanar una còpia de l’esmentada guia trucant al telèfon 972 83 03 75. Així mateix, per tal de facilitar aquest canvi substancial que elimina el paper en tots els tràmits, l’Ajuntament de Llagostera ha habilitat un punt de suport i acompanyament per a totes aquelles entitats que ho necessitin.

L’horari d’atenció personalitzada és els dilluns de 18:30 h a 20 h a les oficines de l’Ajuntament. Podeu demanar hora trucant al telèfon 972830375.

9 de maig de 2017

Memòria anual 2016 de la Policia Local de Llagostera

Memòria anual 2016 de la Policia Local de Llagostera

La Policia Local de Llagostera ha fet pública la memòria d’activitats corresponent a les actuacions realitzades durant l’any 2016. Podeu consultar la memòria en format pdf des d’aquí. Us recordem que la Policia Local està al vostre servei les 24 hores del dia al telèfon 972 80 55 80.

3 d‘abril de 2017

Comença la prohibició de fer foc al bosc

Comença la prohibició de fer foc al bosc

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir d’aquest dimecres, dia 15 de març, fins al 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició recollida en el Decret 64/1995 té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat. Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires. També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals. Veure BAN

15 de març de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Activitats d‘estiu 2017
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament