Llagostera manté les 3 Flors d‘Honor de Viles Florides de Catalunya

Llagostera manté les 3 Flors d‘Honor de Viles Florides de Catalunya

Per quart any consecutiu, Llagostera ha estat reconeguda pel moviment Viles Florides de Catalunya, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

El passat divendres 22 de setembre va tenir lloc a Mollet del Vallès, l’acte oficial de lliurament de distincions on Llagostera va rebre 3 Flors d’Honor en reconeixement a la feina del municipi per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Moltes gràcies a tots els que ho feu possible. 

25 de setembre de 2017

Adjudicades les obres de reforma dels carrers del Pla de Barris

Adjudicades les obres de reforma dels carrers del Pla de Barris

L’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres de re-urbanització dels carrers Joan Maragall, 11 de setembre, Sant Feliu, Lacustària, Marina, Baixa de la Costa,

Les obres, amb un pressupost total de 1.027814,3 €, estan subvencionades en un 75% per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Projecte d’Intervenció Integral del Centre Històric de Llagostera (Pla de Barris).

Les obres s’han adjudicat a 3 empreses diferents. Mirfer S.A, s’ocuparà de la reforma dels carrers Joan Margall i 11 de setembre amb un termini d’execució de 5 mesos. Les obres s’han adjudicat per 338.950,68 €. Les obres al carrer Joan Maragall ja s’han iniciat i aquest dilluns ha quedat tallat al trànsit.

Les obres del carrer Sant Feliu s’han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona per un import de 247.863,62 €, amb un termini d’execució de 5 mesos. Està previst que les obres comencin a principis d’octubre

Finalment les obres dels carrers Lacustària, Marina i Baixada de la Costa aniran a càrrec de l’emrpesa Argon Informtàtica S.A. Els treballs tenen un pressupost de 441.000 € amb un termini d’execució de 7 mesos i està previst que comencin també a principis d’octubre.

Els projectes preveuen la reordenació de la calçada, les voreres i els aparcaments així com la renovació de les xarxes de serveis i la substitució de la totalitat dels paviments.

25 de setembre de 2017

Entra en funcionament el nou calendari de recollida de residus

Entra en funcionament el nou calendari de recollida de residus

Avui, 25 de setembre de 2017, entra en funcionament el nou calendari de recollida de residus porta a porta , amb la utilització d’uns nous cubells. Per a tots aquells que encara no han passat a recollir gratuïtament els nous cubells, s’ha ampliat l’horari per poder-ho fer, fins al proper dimecres 27 de setembre a l’Oficina del Servei de Recollida de Residus ubicada al número 1 del carrer Ferrer. L’horari de recollida de cubells és de 10 a 13 i de 17 a 20 h. Amplia nou calendari

25 de setembre de 2017

Subvencions de la Diputació de Girona a l‘Ajuntament

Subvencions de la Diputació de Girona a l‘Ajuntament

La Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament de Llagostera una subvenció de 3.476,60 € per finançar projectes per facilitar l’accés a les noves tecnologies durant l’any 2017. En concret, la subvenció s’aplicarà a ampliar la infrastructura informàtica de l’Ajuntament per avançar en la implantació de l’expedient electrònic.

La Diputació de Girona també ha concedit a l’Ajuntament de Llagostera una subvenció de 1.034,48 € perquè els museus i les col·leccions de les comarques gironines es dotin d’equipaments relacionats amb les noves tecnologies durant l’any 2017. En concret, la subvenció s’aplicarà a ampliar els continguts dels interactius de Can Caciques: Peça a peça i En primera persona.

25 de setembre de 2017

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari del mes setembre

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari del mes setembre

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 27 de setembre a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

22 de setembrel de 2017

Aprovació inicial de l’inventari de camins

Aprovació inicial de l’inventari de camins

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, en sessió de data 26/07/2017 va aprovar inicialment l’inventari de camins per tal de clarificar la titularitat pública o privada dels camins que integren la xarxa viària del municipi. Fins al 18 d‘octubre la documentació estarà a exposició pública. Podeu consultar la documentació des de les oficines de l‘Ajuntament o bé des d‘aquí. (600 MB)

18 de setembre de 2017

A Llagostera, la recollida de residus es renova

A Llagostera, la recollida de residus es renova

Emmarcat dins del procés d’implementació de millores del nou contracte municipal de recollida d’escombraries i amb la voluntat de millorar-ne la qualitat del servei, s’ha iniciat una campanya informativa per donar a conèixer els detalls dels canvis que es duran a terme. El proper dimecres dia 20 de setembre a les 19h es realitzarà una xerrada oberta a tots els veïns, al teatre municipal.

Una de les novetats importants, serà la incorporació de xips electrònics en els cubells que permetran fer un seguiment dels residus que genera cada habitatge per tal de poder aplicar bonificacions econòmiques a les llars que facin una bona gestió.

El nou calendari de recollida porta a porta entrarà en funcionament el dilluns 25 de setembre, amb la utilització d’uns nous cubells, que es podrà passar a recollir gratuïtament a partir del proper dilluns 18 fins al 24 de setembre, a la nova Oficina del Servei de Recollida de Residus ubicada al número 1 del carrer Ferrer. Durant aquella setmana, de dilluns a dissabte, l’horari serà de 10 del matí a 1 del migdia i de 17 a 20 h i el diumenge de 10 a 13 h.

14 de setembre de 2017

Escola de Teatre del Gironès

Escola de Teatre del Gironès

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen un any més l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys. El període de matriculació és obert a tothom fins al 29 de setembre. L’admissió es farà per ordre de matriculació fins a 15 alumnes. A partir d’aquesta xifra es passarà a formar part de la llista d’espera.

Trobareu l’apartat d’inscripcions en línia a www.etgirones.cat. Per a més informació podeu trucar al 972 21 32 62. Veure díptic.

14 de setembre de 2017

Nou horari de l’oficina de Medi ambient

Nou horari de l’oficina de Medi ambient

A partir del 12 de setembre l’horari d’atenció al públic de l’oficina de Medi ambient, ubicada al carrer Migjorn nº 7, serà de dilluns a divendres de 9:30h a 15h.

Us recordem també l’horari de les instal·lacions de la deixalleria municipal:

Dilluns tancat

De dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 16 a 19h

Diumenges de 9 a 13h


5 de setembre de 2017

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any 2017.

La nova programació, inclou una vintena de cursos centrats en diverses àrees, entre elles, les noves tecnologies, la sanitat, la jardineria, l‘hostaleria, el turisme i el comerç així com la millora d’habilitats, el creixement personal i l’emprenedoria.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 12 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones empadronades a Llagostera i a les persones en situació d’atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos han de tenir un mínim de 7 alumnes inscrits.

1 de setembre de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017-2018
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Activitats d‘estiu 2017
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament