Nova programació de cursos ocupacionals

Nova programació de cursos ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha preparat una nova programació de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2017. El regidor de promoció local Ramon Soler, ha explicat que “aquesta nova programació està pensada per gent desocupada i també per a persones amb feina que volen millorar el seu treball i capacitats”. En aquest sentit s’ha programat diversos cursos i tallers destinats a millorar les competències i habilitats de les persones amb perspectives de crear el seu propi negoci, treballadors i càrrecs directius d’empreses i comerç. L’oferta formativa consta de 21 cursos estructurats en 6 grans àmbits que van des de les Noves Tecnologies a l’Emprenedoria i Millora d’habilitats personals passant per la Sanitat, la Jardineria i el Medi Ambient, l‘Hostaleria i Turisme, el Comerç i PIMES. Tots els cursos i sessions es duran a terme a l’Oficina l’Estació i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits per tal de poder-se impartir. Per a promocionar els cursos s’ha editat un fullet amb tota la informació que rebreu a casa i podeu consultar des d‘aquí

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 1 de febrer a l‘Oficina de l‘Estació.

19 de febrer de 2017

Avís: Nou horari del Registre Civil

Avís: Nou horari del Registre Civil

L’horari d’atenció al públic del Registre Civil, serà només els dimarts de 9:30 a 13:30 hores. Recordeu que el Registre Civil està ubicat a l’edifici del Jutjat de Pau situat al carrer Sant Pere número 5. Disculpeu les molèsties.

17 de gener de 2017

Consells de seguretat davant l‘onada de fred intens per als propers dies

Consells de seguretat davant l‘onada de fred intens per als propers dies

Davant la imminent irrupció d’una massa d’aire molt fred, anunciada pel Servei Meteorològic de Catalunya, us recomanem que seguiu els consells de seguretat de Protecció Civil que trobareu en aquest enllaç. Podeu seguir l’evolució i els avisos de risc des del web meteo.com. Us recordem que el telèfon d’emergències és el 112 i que el de la Policia Local és el 972805580.  

13 de gener de 2017

Recollida i recuperació d’arbres de Nadal

Recollida i recuperació d’arbres de Nadal

L’Ajuntament de Llagostera ha habilitat un punt de recollida i recuperació d’arbres de Nadal naturals per tal de replantar-los en zones verdes del municipi. Si us voleu despendre del vostre arbre de Nadal podeu dirigir-vos a la deixalleria municipal durant aquest mes de gener. Per a més informació us podeu dirigir a l’Àrea de Medi Ambient mitjançant el telèfon 972 83 17 07 o bé enviant un mail mediambient@llagostera.cat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

11 de gener de 2016

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

A partir d’aquest mes de gener, l’horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports, ubicada a les instal·lacions del pavelló Josep Mir, serà els dilluns i els dijous de 17 a 20 h.

4 de gener de 2017

El Síndic de Greuges a Llagostera

El Síndic de Greuges a Llagostera

El proper dijous 19 de gener l’equip del Síndic serà a Llagostera per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...). La presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Llagostera respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s‘emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya. S’atendran les persones al local de La Farinera (passeig Romeu, 6). Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviïn un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

2 de gener de 2017

Nou exemplar de la publicació Informació Municipal

Nou exemplar de la publicació Informació Municipal

L’Ajuntament de Llagostera ha editat un nou exemplar de la publicació Informació Municipal. Durant els propers dies rebreu a casa la publicació que també podeu consultar en format pdf des d‘aquí.

28 de desembre de 2016

Programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2016-2017

Programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2016-2017

La nova temporada de teatre i concerts de Llagostera portarà a escena des d’ara i fins el mes de maig del 2017 una trentena de propostes dirigides a tot tipus de públic. La programació s’ha realitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració de diverses entitats del municipi. La majoria dels espectacles de sala es realitzaran al Teatre Casino Llagosterenc, però també s’han programat funcions al Teatre del Casal P. Llagosterenc i en diferents espais a l’aire lliure del poble.

Podeu consultar la programació de la temporada i obtenir informació de la venda d’entrades des d‘aquí.

10 d‘octubre de 2016

 

Comunicats de crema a partir del 16 d‘octubre

Comunicats de crema a partir del 16 d‘octubre

A partir del proper 16 d’octubre i fins al 14 de març de 2017 (ambdós inclosos), totes aquelles persones que vulguin encendre foc dins el terme municipal caldrà que tramitin el corresponent comunicat de crema a les oficines de l’Ajuntament de les 08.00 a les 14.00 hores, de dilluns a divendres. Cal recordar que el telèfon d’emergències per incendis forestals a Catalunya és el 112. Veure BAN

3 d‘octubre de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament