Obres de tractament superficial asfàltic a diversos camins del veïnat de Bruguera, Gaià i Panedes

Obres de tractament superficial asfàltic a diversos camins del veïnat de Bruguera, Gaià i Panedes

A partir del proper dia 13, de març està previst que s’iniciïn les obres de tractament superficial asfàltic a diversos camins del veïnat de Bruguera, Gaià i Panedes. Aquests treballs, fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona, tindran una durada aproximada de 10 dies. Us agrairem que mentre s’estiguin executant aquestes obres, intenteu evitar al màxim circular per aquests camins amb vehicles i, sobretot, amb maquinària pesada. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties. Podeu consultar el plànol amb els camins afectats des d’aquí.

24 de febrer de 2017

Resultat de la votació per decidir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal

Aquest dilluns 20 de febrer a les 15 h, ha finalitzat el termini de votació popular per escollir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal. Durant el procés de votació, que s’ha pogut fer telemàticament mitjançant el web municipal o bé físicament fent ús de les urnes ubicades a diversos indrets del municipi, s’han comptabilitzat un total de 1.350 vots amb la participació de 731 persones, majors de 16 anys empadronades al municipi. A continuació podeu veure el resultat de les votacions.

20 de febrer de 2017

Controls de la qualitat de l’aigua realitzats per Aqualia durant el 2016

Controls de la qualitat de l’aigua realitzats per Aqualia durant el 2016

Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Llagostera, va realitzar 3.369 determinacions analítiques de l’aigua durant l’any 2016, en les que es van controlar un total de 87 paràmetres, tant fisicoquímics com microbiològics.

L’aigua a Llagostera està sotmesa a un estricte control de qualitat, d’acord a la normativa sanitària vigent, complint estrictament amb els requisits establerts en el RD 140/2003, que marca els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà. A més, es segueix un protocol d’autocontrol i gestió de l’abastament segons aquest Reial Decret visat per l’Autoritat Sanitària. Per això, l’empresa es sotmet cada any a una inspecció del Programa de Vigilància i Control a Gestors d’Aigua de Consum Humà.

En compliment dels criteris que marca la normativa, Aqualia pren mostres en diferents instal·lacions hidràuliques i en punts de la xarxa de distribució. En total, realitza 1.600 determinacions analítiques organolèptiques, 226 de control, 348 completes i 1.195 de control de cloració.

A més, per garantir la qualitat de l’aigua, Aqualia també compleix amb el Pla de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua que abasteixen al municipi, en el marc del Programa Sanitari d’Autocontrol i Gestió del Subministrament, en compliment del Reial Decret 140/2003 pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat d’aigua de consum humà. La realització d’aquests treballs és important per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en aquests, la qual posteriorment és distribuïda a tota la població.

Els veïns de Llagostera tenen a la seva disposició les dades relatives a la qualitat de l’aigua distribuïda i els resultats de les mostres analítiques realitzades, a través del Sistema de Información Nacional de Agua de Consumo –SINAC- del Ministerio de Sanidad y Consumo, des d‘aquest enllaç.

15 de febrer de 2017

S’incorporen dos agents cívics i dues persones de suport a la Brigada Municipal

S’incorporen dos agents cívics i dues persones de suport a la Brigada Municipal

L’Ajuntament de Llagostera ha incorporat a diferents serveis municipals, quatre persones per a desenvolupar tasques dins el programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquestes persones han estat contractades pel Consell Comarcal del Gironès i desenvoluparan la seva jornada laboral a Llagostera durant els propers 6 mesos.

El programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya proposa dues línies de treball. La primera adreçada a persones demandants d’ocupació majors de 45 anys, no ocupades i que no rebin prestació i la segona per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

Concretament a Llagostera s’han incorporat 2 agents cívics per a la millora de la recollida de residus i de la convivència ciutadana i 2 persones de suport a la neteja d’espais municipals. Durant el període de contractació de 6 mesos, els participants al programa rebran formació en riscos laborals i formació en competències d’accés a l’ocupació.

9 de febrer de 2017

Convocat el XXII Concurs Literari Sant Jordi

Convocat el XXII Concurs Literari Sant Jordi

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ha convocat el XXII Concurs Literari Sant Jordi. Els treballs es podran presentar a la Biblioteca Julià Cutiller fins el divendres 10 de març de 2017. Podeu consular les bases des d‘aquest enllaç.

3 de febrer de 2017

Vols ser voluntari de la Trail Walker?

Vols ser voluntari de la Trail Walker?

Un any més, amb motiu de la celebració de la TrailWalker prevista per l’1 i 2 d’abril, organitzada per Oxfam Intermón, es necessiten persones que vulguin participar-hi com a voluntaris en les tasques de suport i avituallament. Els interessats podeu trucar al 972 83 03 75 (Marc Sureda) o bé enviar un mail a premsa@llagostera.cat.

1 de febrer de 2017

Aprovat definitivament el Pressupost General per a l’any 2017

Aprovat definitivament el Pressupost General per a l’any 2017

El ple de l’Ajuntament de Llagostera, reunit en sessió extraordinària aquest dilluns 30 de gener, ha aprovat definitivament el Pressupost General per a l’any 2017 i la plantilla de personal amb el vot favorable de CiU i en contra per part d’ERC i d’AxLL.

Ple 01ext2017

31 de gener de 2017

 

Nova programació de cursos ocupacionals

Nova programació de cursos ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha preparat una nova programació de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2017. El regidor de promoció local Ramon Soler, ha explicat que “aquesta nova programació està pensada per gent desocupada i també per a persones amb feina que volen millorar el seu treball i capacitats”. En aquest sentit s’ha programat diversos cursos i tallers destinats a millorar les competències i habilitats de les persones amb perspectives de crear el seu propi negoci, treballadors i càrrecs directius d’empreses i comerç. L’oferta formativa consta de 21 cursos estructurats en 6 grans àmbits que van des de les Noves Tecnologies a l’Emprenedoria i Millora d’habilitats personals passant per la Sanitat, la Jardineria i el Medi Ambient, l‘Hostaleria i Turisme, el Comerç i PIMES. Tots els cursos i sessions es duran a terme a l’Oficina l’Estació i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits per tal de poder-se impartir. Per a promocionar els cursos s’ha editat un fullet amb tota la informació que rebreu a casa i podeu consultar des d‘aquí

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 1 de febrer a l‘Oficina de l‘Estació.

19 de febrer de 2017

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

A partir d’aquest mes de gener, l’horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports, ubicada a les instal·lacions del pavelló Josep Mir, serà els dilluns i els dijous de 17 a 20 h.

4 de gener de 2017

Nou exemplar de la publicació Informació Municipal

Nou exemplar de la publicació Informació Municipal

L’Ajuntament de Llagostera ha editat un nou exemplar de la publicació Informació Municipal. Durant els propers dies rebreu a casa la publicació que també podeu consultar en format pdf des d‘aquí.

28 de desembre de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
     
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament