Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari de juliol

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari de juliol

L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 27 de juliol a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

22 de juliol de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Ja s‘han aprovat definitivament les bases reguladores específiques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’un activitat econòmica. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 30 de setembre de 2016. Instància de sol·licitud

20 de juliol de 2016

Actuacions d’eficiència energètica a Llagostera

Actuacions d’eficiència energètica a Llagostera

Dins les actuacions de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible celebrada el passat mes de juny a Llagostera, s’han realitzat diferents iniciatives per tal de fomentar els objectius d’estalvi i eficiència energètica de la campanya inclosos també al PAES. Després de la xerrada sobre la factura elèctrica del 14 de juny on hi van assistir una quinzena de persones, s’han realitzat diferents estudis per reduir la despesa elèctrica a les llars i edificis municipals. En concret, s’ha analitzat el consum de tres edificis municipals, s’han visitat quatre llars dels que van assistir a la xerrada, i les famílies amb necessitats socials més específiques s’han desviat al servei de pal·liació de la pobresa energètica gestionat pel Consell Comarcal del Gironès.Gràcies als aparells cedits pel CILMA instal·lats a les quatre llars estudiades, s’ha pogut determinar la potència màxima necessària i optimitzar-la per poder reduir la factura elèctrica.

20 de juliol de 2016

Llagostera passa a ser entitat de registre de certificats IdCat

Llagostera passa a ser entitat de registre de certificats IdCat

L’Ajuntament de Llagostera és a partir d’avui, entitat de registre dels certificats IdCat que emet el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

L‘idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.Aquest tipus de certificat permet operar amb diferents administracions, entre elles l’ajuntament, assegurant la integritat de les dades que s’envien, així com la seva confidencialitat.

També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web. Cal recordar que sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir l’autenticació de les dades que es transmeten.

Per obtenir l’IdCat els ciutadans poden dirigir-se a les oficines de l’Ajuntament de Llagostera, de dilluns a divendres de 8 a 15h amb el DNI vigent. És aconsellable prèviament, haver omplert el formulari de sol·licitud que hi ha disponible a www.idcat.cat

20 de juliol de 2016

Guanyadors de la campanya ‘Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir‘

Guanyadors de la campanya ‘Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir‘

Aquest dimecres ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament, l’acte de lliurament dels premis de la campanya “Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir”, on hi participen 32 municipis de Catalunya. L’alcalde, Fermí Santamaria i el regidor de Promoció Local, Ramon Soler, han estat els encarregats de lliurar els premis. Aquesta és la sisena edició de la campanya que compta amb la col·laboració de més de 1.400 comerços de Catalunya, entre ells els de la Unió de Botiguers de Llagostera. Podeu consultar la llista de guanyadors des d’aquí.

13 de juliol de 2016

Ple ordinari del mes de juny

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 29 de juny de 2016 ha acordat, amb els vots favorables de CiU i ERC i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera, sol·licitar al Ministeri d’Hisenda l’autorització corresponent per tal de convocar les places vacants d‘agent de la Policia Local. Així mateix, amb les abstencions dels grups a l’oposició (ERC i AxLl) el ple va aprovar la declaració d‘urgència de l‘expropiació dels béns i drets necessaris per executar el projecte de les obres de connexió de l‘abastament d‘aigua potable de Vidreres des de l‘artèria Costa Brava. Amb els vots de tots els grups es van fixar els dies 5 i 6 de juny com a dies de festes locals pel 2017 i amb els vots de tots els grups es va aprovar una moció presentada pel grup d’ERC en relació a l‘optimització i promoció de producció i consum d‘energies netes i adherir-se a la moció de l‘ACM, la FMC i el FCCD en defensa de l‘acollida de les persones refugiades. 

El ple va començar amb un minut de silenci de suport a les víctimes de l‘atemptat d‘Istambul. 

Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. A continuació podeu veure el vídeo de la sessió plenària.


Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

La Junta de Govern Local, en sessió del data 25 de maig, va aprovar les Bases reguladores especí ques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagos- tera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolu- par una activitat empresarial o professional

Les sol·licituds poden fer-se fins al 30 de setembre de 2016. Podeu consultar les bases publicades al BOP des d‘aquí. Per a més informació podeu dirigir-vos a l‘Oficina de Promoció Econònica de l‘Ajuntament de Llagostera, situada a l‘Estació o bé trucar al 972 83 23 22.

15 de juny de 2016

Premis Les Gavarres 2016

Premis Les Gavarres 2016

El Consorci de les Gavarres ha convocat una nova edició dels Premis Les Gavarres. Amb aquests guardons es pretén premiar les millors propostes de recerca sobre les Gavarres amb 5.000 € i reconèixer la tasca realitzada per una persona o un col·lectiu de persones per la millora, la defensa o la difusió del massís de les Gavarres i els seus valors. Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de juny de 2016

Guia de recursos educatius 2016-2017

Guia de recursos educatius 2016-2017

Per tercer any s’ha publicat la nova Guia de recursos educatius. La guia 2016-2017 vol ser un recull de les activitats educatives que es poden fer a Llagostera. Es tracta d’una eina educativa pensada per facilitar la feina als centres educatius del municipi a l’hora de programar les sortides ludicoformatives per al curs vinent. La guia inclou activitats ofertes per serveis municipals, com ara la biblioteca, Can Caciques, la deixalleria, etc., i activitats ofertes pels Jardins Mas Maiensa, el Mas Roig II, l’Associació astronòmica de Llagostera i el Museu Emili Vilà, entre d’altres. La majoria de les activitats són gratuïtes i, en aquesta edició, a més, l’àrea d’Educació en subvenciona als diferents cicles educatius. La guia es pot consultar al següent enllaç.

6 de juny de 2016

Oferta d‘activitats d‘estiu i piscina 2016

Oferta d‘activitats d‘estiu i piscina 2016

Un any més des del Patronat Municipal d’Esports i Sportgest s’han organitzat diverses activitats per els propers mesos d’estiu a Llagostera. Podeu consultar tota l’oferta de cursets, activitats, campus, preus i horaris de la piscina des d’aquí. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.sportgest.com

5 de maig de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2015-16
Programació 2015-2016
Escenaris 2016
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
cursos promocio 2016_
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Activitats Estiu Llagostera
Reapren
Espai Jove Llagostera
Deixalleria Virtual
Estudi Transport
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 - 972 830 218 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet