Últimes places al Taller de memòria

Últimes places al Taller de memòria

Les persones interessades en participar als tallers de memòria tenen temps fins aquest divendres 22, per fer la corresponent inscripció. A dia d’avui només queden 5 places lliures. El Taller començarà el proper dilluns 25 de setembre, de 18 a 19 h. L’objectiu principal del taller de memòria és realitzar accions que fomentin la promoció de la salut i l’autonomia, a fi de contribuir a un envelliment actiu . Els tallers estan organitzats per l’Ajuntament de Llagostera i el Consorci de Benestar Social Gironès – Salt amb el suport de SUMAR i tindran lloc al local de la Farinera. Horaris i més info aquí.

20 de setembre de 2017

Festa de la mobilitat sostenible a Llagostera

Festa de la mobilitat sostenible a Llagostera

Llagostera celebra, el proper diumenge 24 de setembre la Festa de la mobilitat sostenible emmarcada dins les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, amb el lema “Mobilitza’t per un aire més net!”. Podeu consultar el cartell amb les activitats des d’aquí.

19 de setembre de 2017

Aprovació inicial de l’inventari de camins

Aprovació inicial de l’inventari de camins

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, en sessió de data 26/07/2017 va aprovar inicialment l’inventari de camins per tal de clarificar la titularitat pública o privada dels camins que integren la xarxa viària del municipi. Fins al 18 d‘octubre la documentació estarà a exposició pública. Podeu consultar la documentació des de les oficines de l‘Ajuntament o bé des d‘aquí. (600 MB)

18 de setembre de 2017

A Llagostera, la recollida de residus es renova

A Llagostera, la recollida de residus es renova

Emmarcat dins del procés d’implementació de millores del nou contracte municipal de recollida d’escombraries i amb la voluntat de millorar-ne la qualitat del servei, s’ha iniciat una campanya informativa per donar a conèixer els detalls dels canvis que es duran a terme. El proper dimecres dia 20 de setembre a les 19h es realitzarà una xerrada oberta a tots els veïns, al teatre municipal.

Una de les novetats importants, serà la incorporació de xips electrònics en els cubells que permetran fer un seguiment dels residus que genera cada habitatge per tal de poder aplicar bonificacions econòmiques a les llars que facin una bona gestió.

El nou calendari de recollida porta a porta entrarà en funcionament el dilluns 25 de setembre, amb la utilització d’uns nous cubells, que es podrà passar a recollir gratuïtament a partir del proper dilluns 18 fins al 24 de setembre, a la nova Oficina del Servei de Recollida de Residus ubicada al número 1 del carrer Ferrer. Durant aquella setmana, de dilluns a dissabte, l’horari serà de 10 del matí a 1 del migdia i de 17 a 20 h i el diumenge de 10 a 13 h.

14 de setembre de 2017

Escola de Teatre del Gironès

Escola de Teatre del Gironès

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen un any més l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys. El període de matriculació és obert a tothom fins al 29 de setembre. L’admissió es farà per ordre de matriculació fins a 15 alumnes. A partir d’aquesta xifra es passarà a formar part de la llista d’espera.

Trobareu l’apartat d’inscripcions en línia a www.etgirones.cat. Per a més informació podeu trucar al 972 21 32 62. Veure díptic.

14 de setembre de 2017

Inscripcions als cursos de català i Voluntariat per la llengua

Inscripcions als cursos de català i Voluntariat per la llengua

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 19, 20 i 21 de setembre, a Llagostera, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2017 - febrer 2018.

Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 19 h, per la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa, fer proves de nivell o inscriure-s‘hi. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: girones@cpnl.cat. Aquest any està previst que els cursos comencin la primera setmana d’octubre.

Enguany, a Llagostera s‘ofereixen dos cursos presencials: un Bàsic 1, dimarts i dijous, de 15 a 17 h, i un Bàsic 3, dimarts i dijous, de 17.30 a 19.30 h. Tothom qui estigui interessat a fer algun altre nivell també pot adreçar-se a la biblioteca durant aquestes dates, o al Consell Comarcal, on se l’informarà de cursos presencials a altres localitats o d’altres modalitats d’ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos a distància (nivell C2) o bé es buscarà l‘opció més adequada per a cada cas.

Per altra banda, cal remarcar la programació d’un curs de perfeccionament (nivell C2), que es durà a terme a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada divendres, de 16 a 19 h. Aquest curs té abast comarcal, és a dir, pretén cobrir la demanda que hi pugui haver d’aquest nivell a tota la comarca.

Finalment, també s‘obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Llagostera i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l‘està aprenent.

6 de setembre de 2017

Nou horari de l’oficina de Medi ambient

Nou horari de l’oficina de Medi ambient

A partir del 12 de setembre l’horari d’atenció al públic de l’oficina de Medi ambient, ubicada al carrer Migjorn nº 7, serà de dilluns a divendres de 9:30h a 15h.

Us recordem també l’horari de les instal·lacions de la deixalleria municipal:

Dilluns tancat

De dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 16 a 19h

Diumenges de 9 a 13h


5 de setembre de 2017

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any 2017.

La nova programació, inclou una vintena de cursos centrats en diverses àrees, entre elles, les noves tecnologies, la sanitat, la jardineria, l‘hostaleria, el turisme i el comerç així com la millora d’habilitats, el creixement personal i l’emprenedoria.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 12 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones empadronades a Llagostera i a les persones en situació d’atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos han de tenir un mínim de 7 alumnes inscrits.

1 de setembre de 2017

Tallers, cursos, xerrades i exposicions 2017-2018

Tallers, cursos, xerrades i exposicions 2017-2018

Un any més l’Àrea de Cultura i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llagostera ha programat una àmplia oferta de tallers, cursos, xerrades i exposicions per al curs 2017-2018. Dins d’aquesta extensa programació s’hi poden trobar múltiples propostes formatives i culturals adreçades a tot tipus de públic i edat. Durant els propers dies rebreu a casa vostra el programa amb tota la informació de cadascuna de les activitats. Les inscripcions es podran realitzar en línia a partir de dilluns 4 de setembre des d‘aquí.

Podeu consultar la programació al següent enllaç.


29 d‘agost de 2017

MAMIfit, la nova activitat esportiva a Llagostera

MAMIfit, la nova activitat esportiva a Llagostera

El Patronat Municipal d’Esports de Llagostera estrena aquesta temporada la gimnàstica per a mares amb els seus nadons on hi poden assistir tant mares amb bebès com embarassades.

L’activitat es durà a terme al gimnàs del pavelló Josep Mir els dimecres i els divendres a les 15.30h.

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins el 29 de setembre al mateix pavelló de dilluns a divendres de 9h a 13h i de dilluns a dijous de 17h a 20h.

Preu: 60€/trimestre

Per a més informació podeu contactar amb la Gina a gina@mamifit.es o al 673 345 266


29 d‘agost de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017-2018
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Activitats d‘estiu 2017
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament