Esport

Imatge camp de futbol

L‘esport és salut i Llagostera és un bon lloc per practicar-lo. Amb la finalitat que pogueu trobar l‘esport que millor s‘adapta a les vostres necessitats, en aquest espai trobareu l‘extensa oferta esportiva del nostre municipi: els equipaments municipals, els clubs i les activitats esportives.

Consulta el calendari setmanal de partits (Pavelló Josep Mir)

Consulta el calendari setmanal de partits  (Camp Municipal de Futbol)

Consulta els resultats setmanals (Pavelló Josep Mir)

Consulta els resultats setmanals  (Futbol)

Horaris entrenaments temporada 2016-2017 (Els horaris i dies d’entrenament poden ser modificats)

Si necessiteu més informació, també podeu adreçar-vos a:

Patronat Municipal d‘Esports

Av. de l‘Esport, s/n (Pavelló)

Telèfon: 972 80 53 84
Fax: 972 80 51 28
Adreça electrònica: esports
-------------------------------------------------------------------------

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

A partir d’aquest mes de gener, l’horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports, ubicada a les instal·lacions del pavelló Josep Mir, serà els dilluns i els dijous de 17 a 20 h.

4 de gener de 2017

Tot a punt pel Mediterranean Internacional Cup

Tot a punt pel Mediterranean Internacional Cup

Un any més, Llagostera acull diversos partits del Mediterranean Internacional Cup. El MIC és un torneig de futbol base internacional que se celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava i que reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món competint en categories des d‘aleví de primer any (12 anys) fins a juvenil. Enguany el MIC celebra la seva dissetena edició de l‘11 al 16 d‘abril de 2017 amb el mateix esperit amb el que va néixer: donar l‘oportunitat a joves de qualsevol racó del món de poder conviure i competir amb els millors equips i jugadors del futbol internacional. Podeu veure el calendari dels partits des d’aquí.

7 d‘abril de 2017

Llagostera acull el Rodajoc

Llagostera acull el Rodajoc

El Consell Esportiu del Gironès organitza un any més el Rodajoc, un programa que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d‘intercanvi de valors i realitats i que pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels nens i nenes.

El programa, que és itinerant, es durà a terme al Parc de l’Estació de Llagostera el proper divendres 31 de març a les 9:30 h on hi participaran més de 200 alumnes de les escoles de Llagostera, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva i Quart.

El Rodajoc fomenta moltes competències entre els alumnes dels diferents centres i apropa altres cultures als infants. El Rodajoc estava previst per divendres de la setmana passada però es va suspendre per la pluja.

28 de març de 2017

12 hores de futbol sala

12 hores de futbol sala

El Patronat Municipal d’Esports ha organitzat 12 hores de futbol sala. El torneig està previst pel proper 18 de desembre de 9 del matí a 9 del vespre a les instal·lacions de pavelló Josep Mir. Els equips que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la corresponent inscripció del 21 al 30 de novembre seguint les indicacions disponibles des d’aquest enllaç. Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

28 d‘octubre de 2016

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

La Diputació de Girona convoca per a l’any 2016 uns ajuts per a esportistes amateurs d’esports individuals que participin en competicions de nivell estatal o superior (Programa A4). Aquestes subvencions s’han de demanar a través dels ajuntaments respectius. Per això l’Ajuntament de Llagostera fa una crida a tots aquells esportistes que reuneixin els requisits següents:

- Empadronats a Llagostera

- Menors de 25 anys

- Practicants d’esports individuals

- No professionals

- Participants en competicions de nivell estatal o superior entre l’1 de setembre de 2015 i el 28 de novembre de 2016

Els interessats poden presentar una instància al Registre General de l’Ajuntament fins al dia 11 de juliol de 2016 sol·licitant participar en la convocatòria d’ajuts de la Diputació per a l’any 2016. En la instància han de manifestar que coneixen i accepten les bases que regeixen la convocatòria; també han d’acreditar documentalment els requisits citats (excepte l’empadronament) i adjuntar-hi:

- Currículum esportiu

- Despeses de material previstes entre 1/9/2015 i 28/11/2016

- Despeses de desplaçaments previstes entre 1/9/2015 i 28/11/2016

Per consultar les bases, cliqueu aquí.

24 de maig de 2016

Sessions de dinamització del Parc Urbà de Salut

Sessions de dinamització del Parc Urbà de Salut

Les sessions amb monitor estan obertes a tothom. D‘aquesta manera es pretén promoure l’activitat i l’exercici físic de la població. Els Parcs Urbans de Salut són conjunts d’aparells que conformen un circuit dissenyats per realitzar exercici físic moderat. 

Guanyadors del concurs de dibuix i disseny de logos del 25è aniversari del Pavelló

Guanyadors del concurs de dibuix i disseny de logos del 25è aniversari del Pavelló

El Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, va convocar un concurs de dibuix infantil adreçat als nens i nenes d’Educació Infantil, Primària i ESO i un concurs de disseny de logos adreçat als joves de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat. Podeu consultar la relació de guanyadors des d’aquí. El proper dimarts, 16 de febrer a les 20 h es farà el lliurament de premis al Pavelló.

12 de febrer de 2016

Concurs de dibuix infantil en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

Concurs de dibuix infantil en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

El Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, convoca un concurs de dibuix infantil adreçat als nens i nenes d’Educació Infantil, Primària i ESO. El motiu del concurs és la commemoració del 25è aniversari del Pavelló Poliesportiu Municipal Josep Mir. Podeu consultar les bases des d’aquí.

22 de desembre de 2015

Concurs de disseny de logos en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

Concurs de disseny de logos en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

El Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, convoca un concurs de disseny tipus “logo” adreçat als joves de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat. El motiu del concurs és la commemoració del 25è aniversari del Pavelló Poliesportiu Municipal Josep Mir. Podeu consultar les bases des d‘aquí.

22 de desembre de 2015

Spot de la U.E Llagostera

S‘acorda assignar el nom de Josep Mir al pavelló municipal d‘esports

S‘acorda assignar el nom de Josep Mir al pavelló municipal d‘esports

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 30 d‘abril ha aprovat assignar al pavelló municipal d’esports el nom de Josep Mir. Josep Mir, estretament vinculat a les entitats socials i esportives de Llagostera va ser regidor d’Esports entre el 1987 i 1991.

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament