Esport

Imatge camp de futbol

L‘esport és salut i Llagostera és un bon lloc per practicar-lo. Amb la finalitat que pogueu trobar l‘esport que millor s‘adapta a les vostres necessitats, en aquest espai trobareu l‘extensa oferta esportiva del nostre municipi: els equipaments municipals, els clubs i les activitats esportives.

Consulta el calendari setmanal de partits (Pavelló Josep Mir)

Consulta el calendari setmanal de partits  (Camp Municipal de Futbol)

Consulta el calendari partits setmanals (Club Base Llagostera)

Consulta els resultats setmanals (Pavelló Josep Mir)

Consulta els resultats setmanals  (U.E Llagostera)

Consulta els resultats setmanals  (Club Base Llagostera)

Horaris entrenaments temporada 2017-2018 (Els horaris i dies d’entrenament poden ser modificats)

Si necessiteu més informació, també podeu adreçar-vos a:

Patronat Municipal d‘Esports

Av. de l‘Esport, s/n (Pavelló)

Telèfon: 972 80 53 84
Fax: 972 80 51 28
Adreça electrònica: esports
-------------------------------------------------------------------------

Sessions de dinamització del Parc Urbà de Salut

Sessions de dinamització del Parc Urbà de Salut

Les sessions amb monitor estan obertes a tothom. D‘aquesta manera es pretén promoure l’activitat i l’exercici físic de la població. Els Parcs Urbans de Salut són conjunts d’aparells que conformen un circuit dissenyats per realitzar exercici físic moderat. 

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

Horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports

A partir d’aquest mes de gener, l’horari d’atenció al públic de la secretaria del Patronat Municipal d’Esports, ubicada a les instal·lacions del pavelló Josep Mir, serà els dijous de 17 a 20 h.

24 de novembre de 2017

Torneig de 12 hores de Futbol Sala

Torneig de 12 hores de Futbol Sala

La Comissió de Festes ha organitzat pel dissabte 23 de desembre, un torneig de 12 hores de Futbol Sala al Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir. Les inscripcions (160.-€/equip) podran realitzar-se fins al 15 de desembre al bar Modoni, i part de la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. La normativa que regirà els partits seran d’acord amb l’AMF - FCFS, i hi haurà un premi per als tres primers classificats. Més informació des d’aquí

Amplia cartell.

22 de novembre de 2017

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

La Diputació de Girona ha convocat per a l’any 2017 uns ajuts per a esportistes amateurs d’esports individuals que participin en campionats d’Espanya, d’Europa, del Món o Jocs Olímpics. Aquestes subvencions s’han de demanar a través dels ajuntaments respectius. Per això l’Ajuntament de Llagostera, després de publicar a la web municipal que s’hi podien acollir tots els esportistes de Llagostera que complissin els requisits de la convocatòria, va sol·licitar una subvenció per a Paula Reina, gimnasta que ha participat en el Campionat d’Espanya 2017, i per a la qual la Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 200 €.

25 d‘octubre de 2017

MAMIfit, la nova activitat esportiva a Llagostera

MAMIfit, la nova activitat esportiva a Llagostera

El Patronat Municipal d’Esports de Llagostera estrena aquesta temporada la gimnàstica per a mares amb els seus nadons on hi poden assistir tant mares amb bebès com embarassades.

L’activitat es durà a terme al gimnàs del pavelló Josep Mir els dimecres i els divendres a les 15.30h.

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins el 29 de setembre al mateix pavelló de dilluns a divendres de 9h a 13h i de dilluns a dijous de 17h a 20h.

Preu: 60€/trimestre

Per a més informació podeu contactar amb la Gina a gina@mamifit.es o al 673 345 266


29 d‘agost de 2017

Inscripcions obertes per les activitats esportives

Inscripcions obertes per les activitats esportives

Les inscripcions per a les activitats esportives a Llagostera ja estan obertes i es podran realitzar fins el divendres 29 de setembre.

Per a inscriure’s cal anar a les oficines del Patronat Municipal d’Esports (al Pavelló) del 28 d’agost al 29 de setembre, de 9h a 13h de dilluns a divendres i de 17h a 20h de dilluns a dijous.

Per a formalitzar la inscripció cal portar fotocòpia del llibre de família o DNI i fotocòpia de la targeta sanitària si es tracta d’una primera inscripció, i en qualsevol cas cal portar la domiciliació bancària pertinent.

Per a més informació podeu consultar el web del Patronat Municipal d’Esports de Llagostera.

28 d‘agost de 2017

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

La Diputació de Girona convoca per a l’any 2017 uns ajuts per a esportistes amateurs d’esports individuals que participin en campionats d’Espanya, d’Europa, del Món o Jocs Olímpics. Aquestes subvencions s’han de demanar a través dels ajuntaments respectius. Per això l’Ajuntament de Llagostera publica aquesta informació per a tots aquells esportistes que reuneixin els requisits següents:

- Empadronats a Llagostera

- Menors de 25 anys

- No professionals

- Practicants d’esports individuals (vegeu modalitats esportives a les Bases del BOP)

- Participants en campionats d’Espanya, d’Europa, del Món o Jocs Olímpics entre 1/9/2016 i 31/08/2017

Els interessats poden presentar una instància a l’Ajuntament fins al dia 11 d’agost de 2017 sol·licitant participar en la convocatòria d’ajuts de la Diputació per a l’any 2017. En la instància han de manifestar que coneixen i accepten les bases que regeixen la convocatòria; també han d’acreditar documentalment els requisits citats (excepte l’empadronament) i adjuntar-hi:

- DNI de l’esportista

- Llistat o document expedit per la federació corresponent que acrediti la participació i la classificació obtinguda

- Factures, rebuts o pressupostos de despeses de material, desplaçaments o altres despeses relacionades, tingudes o previstes entre 1/9/2016 i 31/08/2017

Podeu consulta les bases aquí.

27 de juliol de 2017

Tot a punt pel Mediterranean Internacional Cup

Tot a punt pel Mediterranean Internacional Cup

Un any més, Llagostera acull diversos partits del Mediterranean Internacional Cup. El MIC és un torneig de futbol base internacional que se celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava i que reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món competint en categories des d‘aleví de primer any (12 anys) fins a juvenil. Enguany el MIC celebra la seva dissetena edició de l‘11 al 16 d‘abril de 2017 amb el mateix esperit amb el que va néixer: donar l‘oportunitat a joves de qualsevol racó del món de poder conviure i competir amb els millors equips i jugadors del futbol internacional. Podeu veure el calendari dels partits des d’aquí.

7 d‘abril de 2017

Llagostera acull el Rodajoc

Llagostera acull el Rodajoc

El Consell Esportiu del Gironès organitza un any més el Rodajoc, un programa que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d‘intercanvi de valors i realitats i que pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels nens i nenes.

El programa, que és itinerant, es durà a terme al Parc de l’Estació de Llagostera el proper divendres 31 de març a les 9:30 h on hi participaran més de 200 alumnes de les escoles de Llagostera, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva i Quart.

El Rodajoc fomenta moltes competències entre els alumnes dels diferents centres i apropa altres cultures als infants. El Rodajoc estava previst per divendres de la setmana passada però es va suspendre per la pluja.

28 de març de 2017

12 hores de futbol sala

12 hores de futbol sala

El Patronat Municipal d’Esports ha organitzat 12 hores de futbol sala. El torneig està previst pel proper 18 de desembre de 9 del matí a 9 del vespre a les instal·lacions de pavelló Josep Mir. Els equips que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la corresponent inscripció del 21 al 30 de novembre seguint les indicacions disponibles des d’aquest enllaç. Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

28 d‘octubre de 2016

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

Subvenció de la Diputació de Girona per a esportistes individuals

La Diputació de Girona convoca per a l’any 2016 uns ajuts per a esportistes amateurs d’esports individuals que participin en competicions de nivell estatal o superior (Programa A4). Aquestes subvencions s’han de demanar a través dels ajuntaments respectius. Per això l’Ajuntament de Llagostera fa una crida a tots aquells esportistes que reuneixin els requisits següents:

- Empadronats a Llagostera

- Menors de 25 anys

- Practicants d’esports individuals

- No professionals

- Participants en competicions de nivell estatal o superior entre l’1 de setembre de 2015 i el 28 de novembre de 2016

Els interessats poden presentar una instància al Registre General de l’Ajuntament fins al dia 11 de juliol de 2016 sol·licitant participar en la convocatòria d’ajuts de la Diputació per a l’any 2016. En la instància han de manifestar que coneixen i accepten les bases que regeixen la convocatòria; també han d’acreditar documentalment els requisits citats (excepte l’empadronament) i adjuntar-hi:

- Currículum esportiu

- Despeses de material previstes entre 1/9/2015 i 28/11/2016

- Despeses de desplaçaments previstes entre 1/9/2015 i 28/11/2016

Per consultar les bases, cliqueu aquí.

24 de maig de 2016

Guanyadors del concurs de dibuix i disseny de logos del 25è aniversari del Pavelló

Guanyadors del concurs de dibuix i disseny de logos del 25è aniversari del Pavelló

El Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, va convocar un concurs de dibuix infantil adreçat als nens i nenes d’Educació Infantil, Primària i ESO i un concurs de disseny de logos adreçat als joves de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat. Podeu consultar la relació de guanyadors des d’aquí. El proper dimarts, 16 de febrer a les 20 h es farà el lliurament de premis al Pavelló.

12 de febrer de 2016

Concurs de dibuix infantil en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

Concurs de dibuix infantil en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

El Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, convoca un concurs de dibuix infantil adreçat als nens i nenes d’Educació Infantil, Primària i ESO. El motiu del concurs és la commemoració del 25è aniversari del Pavelló Poliesportiu Municipal Josep Mir. Podeu consultar les bases des d’aquí.

22 de desembre de 2015

Concurs de disseny de logos en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

Concurs de disseny de logos en commemoració del 25è aniversari del Pavelló

El Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, convoca un concurs de disseny tipus “logo” adreçat als joves de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat. El motiu del concurs és la commemoració del 25è aniversari del Pavelló Poliesportiu Municipal Josep Mir. Podeu consultar les bases des d‘aquí.

22 de desembre de 2015

Spot de la U.E Llagostera

S‘acorda assignar el nom de Josep Mir al pavelló municipal d‘esports

S‘acorda assignar el nom de Josep Mir al pavelló municipal d‘esports

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 30 d‘abril ha aprovat assignar al pavelló municipal d’esports el nom de Josep Mir. Josep Mir, estretament vinculat a les entitats socials i esportives de Llagostera va ser regidor d’Esports entre el 1987 i 1991.

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2018
llagostera 3.0
Teatre i música 2017-18
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament