Promoció econòmica

Promoció econòmica Llagostera

Potenciar el creixement econòmic sostenible del municipi per atendre les necessitats de la població. Amb aquesta finalitat, l‘Ajuntament de Llagostera treballa en diverses actuacions encaminades a millorar les condicions d‘ocupació dels ciutadans i ciutadanes, el desenvolupament i la competitivitat empresarial, el suport als emprenedors, als treballadors i treballadores autònomes i el reforç al comerç local.

Xerrada reempresa

Xerrada reempresa

Vols comprar o vendre una empresa?

Llagostera es promociona al nou Saló Internacional del Turisme

Llagostera es promociona al nou Saló Internacional del Turisme

Llagostera serà present al nou Saló Internacional del Turisme B-Travel que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d’abril al recinte Montjuic de Fira Barcelona. Juntament amb l’Associació de Restaurants de Llagostera es disposarà d’un estand ubicat a l‘espai B-Delicious on s’oferiran degustacions i es promocionarà els actius turístics de Llagostera.

16 d‘abril de 2015

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat un seguit de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2015. Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones en situació d’atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos es duran a terme a l’Oficina l’Estació i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits. Podeu consultar l’oferta formativa des d’aquí. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 28 de gener de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació.

21 de gener de 2015

Es necesiten: 15 operaris de logística, 15 Cuiners i 15 Cambrers

Es necesiten: 15 operaris de logística, 15 Cuiners i 15 Cambrers

REQUISITS PER PARTICIPAR AL PROGRAMA

• Joves aturats entre 18 i 27 anys.
• Ser ciutadà de la Unió Europea o tenir permís de treball vàlid a la Unió Europea.
• Títol d’Educació Secundaria Obligatòria, Cicle Formatiu Grau Mitjà o Grau  Superior.
• Capacitat d’organització i autonomia.
• Interès en Alemanya, el seu idioma i la cultura

Per més informació  podeu demanar al Punt Jove de Palamós, C/ Santa Marta,6 Telf. 972 31 37 39.

 

Serveis de l‘Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Gironès a Llagostera

Serveis de l‘Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Gironès a Llagostera

Tens un pis per llogar i no saps com fer-ho? Estàs buscant un pis de lloguer econòmic? Tens problemes per pagar la quota de l‘hipoteca o del lloguer? Necessites negociar amb el teu banc la teva hipoteca? A l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Gironès et podem ajudar. A Llagostera, mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès s’ofereix el servei d’Oficina d’habitatge tots els divendres de 9:30 a 14:30 h. L’Oficina està situada a la planta baixa del número 1 de la Plaça Llibertat. 

Trasllat de l‘Oficina de Promoció Econòmica i obertura de l‘Estació

Trasllat de l‘Oficina de Promoció Econòmica i obertura de l‘Estació

L’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera es trasllada a l’Estació. A partir de l’1 de juliol els serveis que es traslladen són tots els que es venien fent des de l’oficina situada a la Casa de les Vídues (Plaça Llibertat, 1) menys Joventut i l’aula Re-aprèn que seguiran al mateix lloc que ara. Així, des de l’Estació, s’oferiran els serveis de Pla de Barris, Promoció Local, Turisme, Ocupació, Borsa de treball, cursos ocupacionals i Oficina d’habitatge (divendres matí). L’horari d’atenció al públic serà de 9.30 a 14 h de dilluns a divendres. A partir del 7 de juliol l’oficina també s’obrirà les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20h, els dissabtes de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h i els diumenges de 9.30 a 13.30 h per oferir informació turística. El telèfon de contacte segueix sent 972 83 23 22.

Cursos i tallers ocupacionals 2014-15

Cursos i tallers ocupacionals 2014-15

Un any més l’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat un seguit de cursos i tallers ocupacionals per al darrer quadrimestre de l’any i primer trimestre del 2015. El foment de l’ocupació segueix sent un dels principals objectius de l’Ajuntament de Llagostera i per aquest motiu es fa especial èmfasi en l’especialització i l’emprenedoria. Els cursos estan adreçats a tothom amb preferència a les persones en situació d’atur. Tots els cursos han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits. Podeu consultar l’oferta formativa des d’aquí. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 17 de setembre de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació.

Dilluns 1 de setembre del 2014

L’Ajuntament incorpora quatre aturats a la brigada municipal

L’Ajuntament incorpora quatre aturats a la brigada municipal

L’Ajuntament de Llagostera ha incorporat aquesta setmana quatre persones aturades, tres a la brigada de neteja i un a la deixalleria municipal. Aquestes contractacions formen part del programa ‘Treball i formació per a persones aturades beneficiàries de la renda mínima d’inserció’ (Ordre EMO/174/2014 de 5 de juny). Les contractacions s‘han fet des del Consell Comarcal del Gironès a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Llagostera. Totes les persones contractades són de Llagostera. Aquest programa està dirigit a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció laboral amb experiència prèvia. Els contractes tenen una durada de 6 mesos en jornada completa i inclouen de 20 a 30 hores de formació.  Les contractacions s‘han fet des del Consell Comarcal del Gironès a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Llagostera. Totes les persones contractades són de Llagostera.

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat un seguit de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2014. Els cursos estan adreçats a tothom amb preferència a les persones en situació d’atur. Tots els cursos han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits. Podeu consultar l’oferta formativa des d’aquí. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 18 de febrer de 10 a 14 h a la Casa de les Vídues (Plaça Llibertat, 972 83 23 22).

Matrícula al curs de Graduat d‘Ensenyament Secundari

Matrícula al curs de Graduat d‘Ensenyament Secundari

Aquest dilluns s’ha obert el termini de matrícula per al nou alumnat del Graduat d‘Ensenyament Secundari (GES) que imparteix l‘Institut Obert de Catalunya (IOC). Trobareu tota la informació necessària per matricular-vos aquí. Les inscripcions poden fer-se fins al 21 de febrer.

Nous cursos i tallers ocupacionals 2013-2014

Nous cursos i tallers ocupacionals 2013-2014

Un any més l’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat un seguit de cursos i tallers ocupacionals per al darrer quadrimestre de l’any i primer trimestre del 2014. El foment de l’ocupació segueix sent un dels principals objectius de l’Ajuntament de Llagostera i per aquest motiu es fa especial èmfasi en l’especialització i l’emprenedoria. Els cursos estan adreçats a tothom amb preferència a les persones en situació d’atur. Tots els cursos han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits. Podeu consultar l’oferta formativa des d’aquí. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 18 de setembre de 10 a 14 h a la Casa de les Vídues (Plaça Llibertat, 972 83 23 22)

Disponible un pis dins del programa de mediació de l’Oficina d’habitatge del Gironès

Disponible un pis dins del programa de mediació de l’Oficina d’habitatge del Gironès

Dins del programa de mediació de l’Oficina d’habitatge del Gironès actualment es disposa a Llagostera d’un pis per llogar de 57m2 amb dues habitacions, un bany, cuina, menjador i terrassa per 300 € al mes. Per a més informació us podeu dirigir de dilluns a dijous al 972 21 32 62 de 9 a 14 h i els divendres al 972 83 1995 de 9:30 a 14:30 h demanant per Cristina. Us recordem que l’Ajuntament de Llagostera, mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès ofereix el servei d’Oficina d’habitatge tots els divendres de 9:30 a 14:30 h. L’Oficina està situada a la planta baixa del número 1 de la Plaça Llibertat.

Propers tallers d‘emprenedoria

Propers tallers d‘emprenedoria

Aquest mes de desembre hi ha programats dos tallers d’emprenedoria. Encara hi ha places disponicles. El primer tindrà lloc el dia 3 de desembre de 11 a 13 h, on es treballarà l’autoocupació o l’emprenedoria, l’esperit emprenedor, la creativitat, les competències clau, el procés de canvi i passar a l’acció i la viabilitat de la idea de negoci. El segon, sota el títol de La crisi oportunitat de reinventar-se està previst pel dia 10 de desembre de 11 a 13 h. Es treballarà la descoberta del talent d’un mateix, les capacitats i oportunitats de cadascú així com la possibilitat de complementar la formació. S’analitzarà i identificarà persones clau per a cada sector del mercat de treball. Es treballaran les capacitats personals així com una actitud activa i de compromís en la recerca de feina.

Per a més informació, horaris i inscripcions us podeu dirigir de 10 a 14 h a la Casa de les Vídues (Plaça Llibertat) o bé trucar al 972 83 23 22).

Comencen els cursos d’orientació i motivació en l’àmbit laboral i personal

Comencen els cursos d’orientació i motivació en l’àmbit laboral i personal

Aquest divendres, 8 de novembre han començat els cursos d’orientació i motivació en l’àmbit laboral i personal organitzats des de l’Àrea de Promoció Local i Pla de Barris de Llagostera. Els cursos programats són, Xarxes socials i recerca de feina (8h), La crisi oportunitat per reinventar-se (2h), Taller d’emprenedoria (2h) i taller de potencialitats i competències per a una recerca de feina efectiva (3 hores). Els cursos estan adreçats a tothom amb preferència a les persones en situació d’atur. Tots els cursos es portaran a terme a la Casa de les Vídues. Per a més informació, horaris i inscripcions us podeu dirigir de 10 a 14 h a la Casa de les Vídues (Plaça Llibertat) o bé trucar al 972 83 23 22). Podeu consultar l’oferta formativa des d’aquí.

La Cuina del Bolet

La Cuina del Bolet

Un total de 8 restaurants llagosterencs participen a la campanya gastronòmica de La Cuina del Bolet. La campanya està organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi. Els restaurants que hi participen són: El Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Can Panedes, Ca l’Artau i Cal Degollat. Podeu consultar els menús i preus des d‘aquí. 

Obert el període de matriculacions al curs de Graduat Escolar (ESO)

Obert el període de matriculacions al curs de Graduat Escolar (ESO)

Del 3 de setembre fins a les 11 h del dia 9 de setembre estarà obert el període de matriculacions al curs de Graduat Escolar (ESO). Les persones que es vulguin matricular poden fer-ho a través de l’Institut Obert de Catalunya des d‘aquest enllaç o bé a la Casa de les Vídues de 10 a 14h. Cal portar DNI i expedient acadèmic si escau.

Comença la fase de participació ciutadana del Pla Estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera

Comença la fase de participació ciutadana del Pla Estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera

La Regidoria d’Economia i Participació de l’Ajuntament de Llagostera està treballant des del passat més de maig en l’elaboració d’un Pla Estratègic de Desenvolupament Local del municipi (PDL). El PDL té per objectiu potenciar els avantatges competitius del municipi per tal de fomentar l’ocupació i la riquesa local. També es pretén afavorir un procés reactivador de l’economia i la societat local aprofitant els recursos endògens i promovent la cooperació público-privada per fomentar el creixement, l’ocupació i la millora de la qualitat de vida de la població.

El PDL s’ha iniciat a través d’una primera fase de diagnòstic dels aspectes socioeconòmics, sociodemogràfics i de recursos i equipaments que ha durat 6 mesos. Aquest divendres al vespre, s’ha donat a conèixer i s’ha debatut aquesta diagnosi amb la Comissió Política Tècnica formada per representants de l’equip de govern, oposició, tècnics municipals, així com representants de totes les seccions locals dels partits polítics amb o sense representació al consistori. Tots aquests documents es poden consultar des del web http://plaestrategic.llagostera.cat. La diagnosi quantitativa es complementa a través de la dinamització de diferents espais de treball participatius, que serviran per recollir valoracions i opinions de diferents perfils d’agents vinculats amb el territori.

Acord per a la promoció dels vins tapats amb suro i el reciclatge de taps de suro

Acord per a la promoció dels vins tapats amb suro i el reciclatge de taps de suro

Aquest dimarts 17 de juliol de 2012 ha tingut lloc a Llagostera la signatura de l‘Acord de col•laboració entre Retecork, l’Associació de Restaurants de Llagostera, l’Ajuntament de Llagostera i l’Institut Català del Suro, per a la promoció dels vins tapats amb suro i el reciclatge de taps de suro.

L‘Ajuntament de Llagostera signa un conveni amb l’Associació Catalana d’Entitats de Salut

L‘Ajuntament de Llagostera signa un conveni amb  l’Associació Catalana d’Entitats de Salut

L’Ajuntament de Llagostera ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES) que permet a l’Ajuntament de Llagostera oferir cursos ocupacionals gratuïts prioritàriament a persones en situació de desocupació o en recerca o millora de feina. Alguns dels cursos que s’ofereixen formen part de l’oferta formativa que ha programat l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera dins de les actuacions previstes al Pla de Barris. Totes les accions formatives estan incloses dins el Contracte Programa 2011 i promogudes pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

15 persones participen al dispositiu d’inserció laboral

15 persones participen al dispositiu d’inserció laboral

Un total de 15 persones han participat al dispositiu d’inserció laboral organitzat per l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Llagostera i el Consell Comarcal del Gironès. Aquesta acció, que s’emmarca dins el projecte del Pla de Barris de Llagostera, ha estat adreçada a les persones apuntades a la borsa de treball municipal. El dipositiu ha tingut una durada d’un mes i s’ha portat a terme amb el suport d’una tècnica del Consell Comarcal acompanyant l’usuari en el procés de recerca de feina i fent orientació sociolaboral a nivell individual i grupal. El funcionament del dispositiu s’ha dividit en sessions grupals i sessions individuals. A nivell grupal s’han treballat aspectes com l’actual situació del mercat de treball, l’elaboració del currículum, la carta de presentació, els canals de recerca de feina, les habilitats comunicatives, l‘entrevista de feina, entre d’altres. I a nivell individual s’han treballat els itineraris laborals a seguir en cadascun dels diferents casos. Aquesta actuació pertany a les accions que es realitzen per a l’ocupació amb entitats locals, dins del marc del Projecte Impuls (Departament d‘ Empresa i Ocupació).

L‘Ajuntament contracta 2 agents cívics, 2 peons per a la brigada i un agent social

L‘Ajuntament contracta 2 agents cívics, 2 peons per a la brigada i un agent social

L’Ajuntament de Llagostera, per tercer any consecutiu, ha concorregut a la convocatòria de Treball als barris del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la sol·licitud de projectes de desenvolupament local vinculats al Pla de barris. Aquest tipus de subvencions és exclusiva per a municipis que estan executant Plans de barris. L’objectiu de la subvenció és el desenvolupament econòmic de l’àmbit que correspon al Pla de barris i indirectament de tot el municipi en general. Enguany s’ha sol·licitat 5 projectes ocupacionals, que corresponen a 7 llocs de treball, dels quals la Generalitat de Catalunya n’ha concedit 5, concretament 2 agents cívics, 2 peons per a la brigada de neteja i manteniment i 1 agent social. D’altra banda l’Ajuntament de Llagostera va presentar també 4 projectes relacionats amb estudis i informes de planificació i campanyes de comunicació, que en tots els casos han estat denegats. Les 5 persones contractades com a plans ocupacionals, han estat contractades per una durada de 6 mesos. La selecció de les persones ha estat a través del SOC i totes elles són persones que en el moment de la contractació es trobaven en situació d’atur.

L’oficina del Pla de barris, Promoció econòmica i Habitatge es trasllada a la planta baixa de La Casa de les Vídues

L’oficina del Pla de barris, Promoció econòmica i Habitatge es trasllada a la planta baixa de La Casa de les Vídues

L’oficina del Pla de barris, Promoció econòmica i Habitatge, que fins ara estava ubicada al carrer Sant Pere número 5 s’ha traslladat a la planta baixa de La Casa de les Vídues (antiga seu de la Biblioteca Julià Cutiller) situada a la Plaça Llibertat. El telèfon segueix essent el mateix, 972 83 23 22. L’horari d’atenció al públic es manté de igual, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, excepte Habitatge, que és els divendres de 10 a 14h. Durant el mes de juny els horaris de l‘Oficina d‘habitatge seran: Dimarts 4, dijous 6, Dimarts 11, divendres 14, dimarts 18, divendres 21, dimarts 25 i dijous 27.

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
       
Destacats
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Consorci Normalització Lingü´stica
Programació 2014-2015
Escenaris 2015
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
Cursos Promoció econòmica
contra la violència de gènere
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Deixalleria Virtual
programació 2014-15
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Pla Desenvolupament Local
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 - 972 830 218 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet