Promoció econòmica

Promoció econòmica Llagostera

Potenciar el creixement econòmic sostenible del municipi per atendre les necessitats de la població. Amb aquesta finalitat, l‘Ajuntament de Llagostera treballa en diverses actuacions encaminades a millorar les condicions d‘ocupació dels ciutadans i ciutadanes, el desenvolupament i la competitivitat empresarial, el suport als emprenedors, als treballadors i treballadores autònomes i el reforç al comerç local.

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha preparat una nova programació de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2018.

L’oferta formativa consta de 17 cursos estructurats en 6 grans àmbits que van des de les Noves Tecnologies i la millora d’habilitats i creixement personal fins a la Sanitat, passant per la Jardineria i el Medi Ambient, l’administració i el comerç l‘Hostaleria i el Turisme i la informàtica. Tots els cursos i sessions es duran a terme a l’Oficina l’Estació i han de tenir un mínim de 7 alumnes inscrits per tal de poder-se impartir. Per a promocionar els cursos s’ha editat un fullet amb tota la informació que rebreu a casa i podeu consultar des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 25 de gener, de 10 a 14 h, a l‘Oficina de l‘Estació.

18 de gener de 2018

Guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal

Guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal

La Llibreria Sureda ha guanyat el primer premi del Concurs d’Aparadors de Nadal 2017, organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera. El segon i tercer premi han estat per la Carnisseria Caballero i Natura. El primer tinent d’alcalde, Josep Aliu ha lliurat els premis aquesta tarda. Moltes felicitats als guanyadors i a tots els establiments que hi han participat.

15 de desembre de 2017

Llagostera manté les 3 Flors d‘Honor de Viles Florides de Catalunya

Llagostera manté les 3 Flors d‘Honor de Viles Florides de Catalunya

Per quart any consecutiu, Llagostera ha estat reconeguda pel moviment Viles Florides de Catalunya, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

El passat divendres 22 de setembre va tenir lloc a Mollet del Vallès, l’acte oficial de lliurament de distincions on Llagostera va rebre 3 Flors d’Honor en reconeixement a la feina del municipi per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Moltes gràcies a tots els que ho feu possible. 

25 de setembre de 2017

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

Nova programació de cursos i tallers ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any 2017.

La nova programació, inclou una vintena de cursos centrats en diverses àrees, entre elles, les noves tecnologies, la sanitat, la jardineria, l‘hostaleria, el turisme i el comerç així com la millora d’habilitats, el creixement personal i l’emprenedoria.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 12 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones empadronades a Llagostera i a les persones en situació d’atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos han de tenir un mínim de 7 alumnes inscrits.

1 de setembre de 2017

Subvencions per a persones desocupades que s’estableixen com a autònomes

Subvencions per a persones desocupades que s’estableixen com a autònomes

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Llagostera ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions en matèria de promoció econòmica, any 2017. L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de les persones empadronades a Llagostera que estiguin en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera i estiguin donades d’alta en el règim especial de treballadors autònoms (d’ara en endavant RETA) per desenvolupar una activitat empresarial o Professional.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 30 d’octubre de 2017.

Podeu consultar les bases des d’aquí i el formulari de sol·licitud des d’aquí.

5 d‘octubre de 2017

Nova programació de cursos ocupacionals

Nova programació de cursos ocupacionals

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha preparat una nova programació de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2017. El regidor de promoció local Ramon Soler, ha explicat que “aquesta nova programació està pensada per gent desocupada i també per a persones amb feina que volen millorar el seu treball i capacitats”. En aquest sentit s’ha programat diversos cursos i tallers destinats a millorar les competències i habilitats de les persones amb perspectives de crear el seu propi negoci, treballadors i càrrecs directius d’empreses i comerç. L’oferta formativa consta de 21 cursos estructurats en 6 grans àmbits que van des de les Noves Tecnologies a l’Emprenedoria i Millora d’habilitats personals passant per la Sanitat, la Jardineria i el Medi Ambient, l‘Hostaleria i Turisme, el Comerç i PIMES. Tots els cursos i sessions es duran a terme a l’Oficina l’Estació i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits per tal de poder-se impartir. Per a promocionar els cursos s’ha editat un fullet amb tota la informació que rebreu a casa i podeu consultar des d‘aquí

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 1 de febrer a l‘Oficina de l‘Estació.

19 de febrer de 2017

Nou Facebook de l‘Àrea de Promoció Econòmica

Nou Facebook de l‘Àrea de Promoció Econòmica

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa la seva pròpia pàgina a Facebook. Periòdicament s’hi publicaran ofertes de treball i informacions d’interès relacionades amb l‘ocupació i la formació. Us animem a seguir-la des d’aquí.

4 d‘abril de 2016

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any.

La nova programació, inclou cursos d’iniciació a la informàtica, Word, Excel, Wordpress, posicionament a internet de pàgines web, manipulador d’aliments, ajudant de cuina, barista, comptabilitat i fiscalitat per autònoms i la millora d’habilitats personals, entre d’altres.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 7 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Subvencions a persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

D’altra banda, fins al 30 de setembre, l’Ajuntament de Llagostera manté oberta la convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolupar una activitat empresarial o professional.

8 d‘agost de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Ja s‘han aprovat definitivament les bases reguladores específiques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’un activitat econòmica. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 30 de setembre de 2016. Instància de sol·licitud

20 de juliol de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

La Junta de Govern Local, en sessió del data 25 de maig, va aprovar les Bases reguladores especí ques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagos- tera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolu- par una activitat empresarial o professional

Les sol·licituds poden fer-se fins al 30 de setembre de 2016. Podeu consultar les bases publicades al BOP des d‘aquí. Per a més informació podeu dirigir-vos a l‘Oficina de Promoció Econònica de l‘Ajuntament de Llagostera, situada a l‘Estació o bé trucar al 972 83 23 22.

15 de juny de 2016

Visites guiades a Llagostera

Visites guiades a Llagostera

Aquest dimarts 4 de juliol, comencen a Llagostera les Passejades de Cultura organitzades per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès. La visita tindrà lloc a les 18:00 h des de l’Oficina de l’Estació. Per a participar-hi cal inscriure’s des d’aquí. Excepcionalment, al ser la primera visita, els interessats poden fer la inscripció el mateix dia i hora de la sortida a l’Oficina de l’Estació. En total s’han programat 27 sortides entre el mes de juliol i el mes de novembre per descobrir els municipis de Llagostera, Cassà de la Selva, Madremanya, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell i Cervià de Ter. Les sortides del mes de juliol, agost i setembre es portaran a terme el dimarts i el dijous a les 18h, mentre que les sortides de l‘octubre i el novembre es faran el diumenge a les 11h.

1 de juliol de 2016

Llagostera al Saló de Turisme B-Travel

Llagostera al Saló de Turisme B-Travel

Llagostera serà present per tercer any consecutiu, al Saló de Turisme B-Travel. L‘Ajuntament de Llagostera segueix apostant per promocionar el municipi com a destinació turística, emmarcat dins les actuacions de promoció i desplegament del Pla Estratègic Local.

Del 15 al 17 d‘abril l‘Àrea de Turisme juntament amb l‘Associació de Restaurants de Llagostera, hi serà present amb un stand a la zona B-Delicius del Recinte Montjuïc de Fira Barcelona, on s‘oferiran degustacions de la gastronomia llagosterenca. Si voleu invitcions per entrar podeu passar per les oficines de l‘Ajuntament.

14 d‘abril de 2016

Novena edició del Mercat Romà i de la Cuina dels Manaies

Novena edició del Mercat Romà i de la Cuina dels Manaies

Llagostera es prepara un any més per celebrar la Setmana Santa. La novena edició del Mercat Romà obrirà els actes aquest diumenge 20 de març, transformant els carrers i places del nucli antic en un autèntic campament ambientat a l‘època romana, on s’hi podrà passejar pel mercat artesanal custodiat pels Manaies de Llagostera.
Enguany s‘ha ampliat el carrer dedicat als oficis antics on durant tot el dia s’hi faran exhibicions i demostracions. Podeu consultar la programació des d‘aquí

Cuina dels Manaies

Emmarcat dins la programació de Setmana Santa, l’Ajuntament de Llagostera juntament amb l’Associació deRestaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 21 i els 70 euros, que es podrà degustar del 17 de març al 3 d’abril.

16 de març de 2016

Nova oferta de cursos i tallers ocupacionals

Nova oferta de cursos i tallers ocupacionals

Descobrir i utilitzar les xarxes socials des de l’òptica empresarial, familiaritzar-se en l’entorn del comerç electrònic, planificar un model de negoci a Internet, estructurar correctament els elements fonamentals d’una botiga en línia i aprendre a millorar el posicionament d’un negoci a Google són alguns dels objectius dels nous cursos i tallers ocupacionals organitzats per l’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera pel primer semestre del 2016.

Entre l’àmplia oferta formativa hi ha també cursos d’anglès específics pel sector serveis de I’hostaleria així com classes pràctiques de cambrer per fomentar la contractació d’aquest sector, durant els mesos de temporada d’estiu.

En total s’han programat 13 cursos, emmarcats en 5 grans àmbits: Internet i noves tecnologies; hostaleria; sector sanitari; emprenedoria i millora d’habilitats personals i comerç i pimes.

Els cursos de xarxes socials estan a adreçats a empreses, comerços o emprenedors, la resta són càpsules ocupacionals adreçades a persones en recerca de feina per tal de millorar les seves competències i oportunitats alhora d’accedir al mercat de treball.

Tots els cursos es duran a terme a l’Oficina l’Estació, excepte les pràctiques de cambrer que es faran al Restaurant Panades, i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits per poder-se impartir.

Podeu consultar l’oferta formativa des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del 3 de febrer de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació. Per a més informació podeu trucar al 972 83 23 22.

3 de febrer de 2016

Format i treballa en un Ateneu

Format i treballa en un Ateneu

El Casino Llagosterenc participa en un programa entre la Generalitat mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya i la Federació d’Ateneus. El programa consisteix en formar joves de 23 a 29 anys com a tècnics culturals polivalents. Més informació aquíData límit d’inscripció al programa: 22 de gener de 2016


18 de gener de 2015

Nou servei d‘atenció a l‘emprenador

Nou servei d‘atenció a l‘emprenador

Ets emprenedor? Vols muntar un negoci? Tens alguna idea i no saps com posar-la en pràctica? Vols assessorament? A partir de l’1 d’octubre s’inicia l’atenció a l’emprenedor a l’Oficina de Promoció econòmica de Llagostera, ubicada a l’Estació. L’horari d’atenció a l’emprenedor serà de 9.30 a 13.30 h, el primer i tercer dijous de cada mes. Aquest servei s’ofereix amb el Servei Emprendre Gironès a través d’un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Llagostera.

24 d‘octubre de 2015

Llagostera participa al concurs #SelfieYourCity

Llagostera participa al concurs #SelfieYourCity

Emmarcat dins les actuacions de promoció del municipi, Llagostera participa, juntament amb 45 municipis més de Girona, al concurs #SelfieYourCity del Patronat de Turisme Costa Brava. Des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i amb la col·laboració dels Consells Comarcals s’han seleccionat 3 indrets fotogènics i representatius de cadascuna d’aquests 45 localitats per tal que els visitants puguin fotografiar-se i compartir les imatges a les xarxes socials. A Llagostera es proposa fer-se fotos des del Mirador de la Torre de la Presó, l’antiga Estació i la plaça Catalunya davant del Casino. Per participar al concurs només cal etiquetar la imatge publicada a Instagram amb l’etiqueta #Selfie+nom del municipi, acompanyat de #SelfieYourCity i #InCostaBrava o #InPyrenees depenent de la zona on estigueu. Teniu temps fins al 30 de novembre per a participar-hi. Podeu consultar les bases i els premis des d’aquí.

30 de juliol de 2015

Línia d’ajuts per al finançament de projectes de persones emprenedores, autònoms, micro, petites i mitjanes empreses

Línia d’ajuts per al finançament de projectes de persones emprenedores, autònoms, micro, petites i mitjanes empreses

S’ha publicat l’Ordre EMO/229/2015 per la qual s’aproven les bases reguladores de la línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes de persones emprenedores, autònoms, micro, petites i mitjanes empreses, i es fa pública la convocatòria corresponent per a la línia Emprèn 2015.

Els beneficiaris poden ser les persones emprenedores, els autònoms que estiguin donats d’alta al règim corresponent de la Seguretat Social o mutualitat, les micro i les petites empreses i, en determinades activitats dels àmbits del comerç i dels serveis, les mitjanes empreses, totes elles amb seu social o centre de treball a Catalunya, que estiguin legalment constituïdes, d’alta a l’activitat i inscrites als registres corresponents.

Les sol·licituds s’han de presentar, juntament amb la documentació necessària, a través del web de l’Institut Català de Finances (www.icf.cat) mitjançant el model normalitzat que està disponible a la mateixa web. Un cop presentada la sol·licitud telemàticament, l’imprès resultant de la seva tramitació caldrà presentar-lo en un termini de 10 dies naturals, degudament signat, a qualsevol oficinal de gestió empresarial (a Girona, a la seu de la Generalitat de Catalunya o a la Cambra de Comerç).

Les tipologies dels projectes objecte de l’ajut són les següents:

* Projectes d’inversió. S’entén per inversió l’adquisició d’un o diversos actius fixos, materials o immaterials, dels inclosos al grup 2 del Pla general de comptabilitat, adscrits a la consecució d’una mateixa finalitat. S’entén per actiu productiu aquell que s’incorpori a l’activitat principal de l’empresa i augmenti el valor de l’immobilitzat brut en el seu balanç.

* Projectes de circulant. Són projectes relatius a l’activitat del dia a dia de l’empresa com pot ser necessitats de tresoreria, compra d’estocs o finançament a clients.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 26 de febrer de 2016 o fins a l’exhauriment del pressupost.

Veure convocatòria publicada al DOGC

28 de juliol de 2015

Serveis de l‘Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Gironès a Llagostera

Serveis de l‘Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Gironès a Llagostera

Tens un pis per llogar i no saps com fer-ho? Estàs buscant un pis de lloguer econòmic? Tens problemes per pagar la quota de l‘hipoteca o del lloguer? Necessites negociar amb el teu banc la teva hipoteca? A l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Gironès et podem ajudar. A Llagostera, mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès s’ofereix el servei d’Oficina d’habitatge tots els divendres de 9:30 a 14:30 h. L’Oficina està situada a la planta baixa del número 1 de la Plaça Llibertat. 

Trasllat de l‘Oficina de Promoció Econòmica i obertura de l‘Estació

Trasllat de l‘Oficina de Promoció Econòmica i obertura de l‘Estació

L’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera es trasllada a l’Estació. A partir de l’1 de juliol els serveis que es traslladen són tots els que es venien fent des de l’oficina situada a la Casa de les Vídues (Plaça Llibertat, 1) menys Joventut i l’aula Re-aprèn que seguiran al mateix lloc que ara. Així, des de l’Estació, s’oferiran els serveis de Pla de Barris, Promoció Local, Turisme, Ocupació, Borsa de treball, cursos ocupacionals i Oficina d’habitatge (divendres matí). L’horari d’atenció al públic serà de 9.30 a 14 h de dilluns a divendres. A partir del 7 de juliol l’oficina també s’obrirà les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20h, els dissabtes de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h i els diumenges de 9.30 a 13.30 h per oferir informació turística. El telèfon de contacte segueix sent 972 83 23 22.

L’Ajuntament incorpora quatre aturats a la brigada municipal

L’Ajuntament incorpora quatre aturats a la brigada municipal

L’Ajuntament de Llagostera ha incorporat aquesta setmana quatre persones aturades, tres a la brigada de neteja i un a la deixalleria municipal. Aquestes contractacions formen part del programa ‘Treball i formació per a persones aturades beneficiàries de la renda mínima d’inserció’ (Ordre EMO/174/2014 de 5 de juny). Les contractacions s‘han fet des del Consell Comarcal del Gironès a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Llagostera. Totes les persones contractades són de Llagostera. Aquest programa està dirigit a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció laboral amb experiència prèvia. Els contractes tenen una durada de 6 mesos en jornada completa i inclouen de 20 a 30 hores de formació.  Les contractacions s‘han fet des del Consell Comarcal del Gironès a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Llagostera. Totes les persones contractades són de Llagostera.

Comença la fase de participació ciutadana del Pla Estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera

Comença la fase de participació ciutadana del Pla Estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera

La Regidoria d’Economia i Participació de l’Ajuntament de Llagostera està treballant des del passat més de maig en l’elaboració d’un Pla Estratègic de Desenvolupament Local del municipi (PDL). El PDL té per objectiu potenciar els avantatges competitius del municipi per tal de fomentar l’ocupació i la riquesa local. També es pretén afavorir un procés reactivador de l’economia i la societat local aprofitant els recursos endògens i promovent la cooperació público-privada per fomentar el creixement, l’ocupació i la millora de la qualitat de vida de la població.

El PDL s’ha iniciat a través d’una primera fase de diagnòstic dels aspectes socioeconòmics, sociodemogràfics i de recursos i equipaments que ha durat 6 mesos. Aquest divendres al vespre, s’ha donat a conèixer i s’ha debatut aquesta diagnosi amb la Comissió Política Tècnica formada per representants de l’equip de govern, oposició, tècnics municipals, així com representants de totes les seccions locals dels partits polítics amb o sense representació al consistori. Tots aquests documents es poden consultar des del web http://plaestrategic.llagostera.cat. La diagnosi quantitativa es complementa a través de la dinamització de diferents espais de treball participatius, que serviran per recollir valoracions i opinions de diferents perfils d’agents vinculats amb el territori.

Acord per a la promoció dels vins tapats amb suro i el reciclatge de taps de suro

Acord per a la promoció dels vins tapats amb suro i el reciclatge de taps de suro

Aquest dimarts 17 de juliol de 2012 ha tingut lloc a Llagostera la signatura de l‘Acord de col•laboració entre Retecork, l’Associació de Restaurants de Llagostera, l’Ajuntament de Llagostera i l’Institut Català del Suro, per a la promoció dels vins tapats amb suro i el reciclatge de taps de suro.

L‘Ajuntament de Llagostera signa un conveni amb l’Associació Catalana d’Entitats de Salut

L‘Ajuntament de Llagostera signa un conveni amb  l’Associació Catalana d’Entitats de Salut

L’Ajuntament de Llagostera ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES) que permet a l’Ajuntament de Llagostera oferir cursos ocupacionals gratuïts prioritàriament a persones en situació de desocupació o en recerca o millora de feina. Alguns dels cursos que s’ofereixen formen part de l’oferta formativa que ha programat l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera dins de les actuacions previstes al Pla de Barris. Totes les accions formatives estan incloses dins el Contracte Programa 2011 i promogudes pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

15 persones participen al dispositiu d’inserció laboral

15 persones participen al dispositiu d’inserció laboral

Un total de 15 persones han participat al dispositiu d’inserció laboral organitzat per l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Llagostera i el Consell Comarcal del Gironès. Aquesta acció, que s’emmarca dins el projecte del Pla de Barris de Llagostera, ha estat adreçada a les persones apuntades a la borsa de treball municipal. El dipositiu ha tingut una durada d’un mes i s’ha portat a terme amb el suport d’una tècnica del Consell Comarcal acompanyant l’usuari en el procés de recerca de feina i fent orientació sociolaboral a nivell individual i grupal. El funcionament del dispositiu s’ha dividit en sessions grupals i sessions individuals. A nivell grupal s’han treballat aspectes com l’actual situació del mercat de treball, l’elaboració del currículum, la carta de presentació, els canals de recerca de feina, les habilitats comunicatives, l‘entrevista de feina, entre d’altres. I a nivell individual s’han treballat els itineraris laborals a seguir en cadascun dels diferents casos. Aquesta actuació pertany a les accions que es realitzen per a l’ocupació amb entitats locals, dins del marc del Projecte Impuls (Departament d‘ Empresa i Ocupació).

L‘Ajuntament contracta 2 agents cívics, 2 peons per a la brigada i un agent social

L‘Ajuntament contracta 2 agents cívics, 2 peons per a la brigada i un agent social

L’Ajuntament de Llagostera, per tercer any consecutiu, ha concorregut a la convocatòria de Treball als barris del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la sol·licitud de projectes de desenvolupament local vinculats al Pla de barris. Aquest tipus de subvencions és exclusiva per a municipis que estan executant Plans de barris. L’objectiu de la subvenció és el desenvolupament econòmic de l’àmbit que correspon al Pla de barris i indirectament de tot el municipi en general. Enguany s’ha sol·licitat 5 projectes ocupacionals, que corresponen a 7 llocs de treball, dels quals la Generalitat de Catalunya n’ha concedit 5, concretament 2 agents cívics, 2 peons per a la brigada de neteja i manteniment i 1 agent social. D’altra banda l’Ajuntament de Llagostera va presentar també 4 projectes relacionats amb estudis i informes de planificació i campanyes de comunicació, que en tots els casos han estat denegats. Les 5 persones contractades com a plans ocupacionals, han estat contractades per una durada de 6 mesos. La selecció de les persones ha estat a través del SOC i totes elles són persones que en el moment de la contractació es trobaven en situació d’atur.

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2018
llagostera 3.0
Teatre i música 2017-18
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament