Entitats locals i grups d‘interés

En compliment de la LODP en el següent llistat només hi apareixen les dades que les entitats han autoritzat. 

Si ets entitat recorda que cal comunicar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (cultura@llagostera.cat) qualsevol canvi de responsable, telèfon, adreça, correu... per tal que les dades siguin el més actualitzades possible.

 
Llistat entitats (format PDF)

Registre de grups d‘interés: És un registre en el qual s’han d’inscriure les persones i les organitzacions que treballen per compte propi i participen en l’elaboració i l’aplicació de les polítiques públiques de l’administració i el seu sector públic en defensa d’interessos de terceres persones o d’organitzacions.

Les activitats subjectes a registre són aquelles realitzades amb voluntat d’influir directament o indirecta en els processos d’elaboració o aplicació de polítiques públiques i la presa de decisions amb independència del canal o mitjà utilitzat. S’inclouen també els contactes  amb els servidors públics i la participació voluntària en consultes oficials sobre propostes legislatives, normatives, actes jurídics o altres consultes.

La creació d’aquest registre, s’emmarca en el desplegament reglamentari de la Llei de transparència que va aprovar el Parlament de Catalunya. En aquest moments l‘Ajuntament de Llagostera està treballant per crear el seu propi registre de grups d‘interés. Mentrestant podeu utilizar el registre de la Generalitat de Catalunya des d‘aquí

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2018
llagostera 3.0
Teatre i música 2017-18
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament